Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/12/08-2023/12/18.

Bilrude knust, Gentofte

En bil, som stod på Folkevej har onsdag mellem klokken 16 og 21 været udsat for hærværk, idet en rude i bilen er blevet knust. Hærværket blev anmeldt klokken 08.57.

Forlygter stjålet, Gentofte

Klokken 07.37 blev det anmeldt, at der var stjålet et par forlygter fra en Porsche, som stod på Solbakkevej.

Røg fra altan, Charlottenlund

Politi og brandvæsen måtte klokken 16.20 rykke ud til en adresse på Ordrupvej, efter en anmeldelse om, at der var røgudvikling fra en altan. Røgen viste sig at stamme fra en plastkasse, som havde stået på en tændt brødrister og derfor var blevet sat ud på altanen. En 76-årig mand blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Sigtet for ulovlig ansættelse, Gentofte

En 32-årig mand fra Gentofte er blevet sigtet for overtrædelse af Udlændingeloven, idet han har haft ansat en 32-årig kvinde fra et ikke-EU-land til husarbejde og den 32-årige ikke havde de nødvendige arbejds- og opholdstilladelser.

Tyveri fra lomme/taske/bagage, Gentofte

Søndag formiddag anmeldte en 43-årig mand, at han natten til lørdag mellem kl. 04.00 og 04.20 havde fået stjålet sin mobiltelefon i S-togets linje C.

Brand i øvrigt, Furesø

Søndag kl. 13 fik politiet en anmeldelse om brand på Bavnebjærgspark. Det viste sig, at et kalenderlys på bord i drivhus havde antændt plastbøtte. Ingen fare for spredning. Ilden blev slukket af brandvæsnet.

Spirituskørsel, Furesø

Klokken 13.07 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Frederiksborgvej – Farum Hovedgade. Part 1. – en 54-årig mand fra Værløse kørte ad Frederiksborgvej i sydgående retning, hvor han påkørte P2, som holdt for rødt i krydset Frederiksborgvej/Farum Hovedgade. Efterfølgende blev part 1. bil beslaglagt, da han to gange med 15 minutters mellemrum blev alkoholtestet med en promille over 2,0. Han blev anholdt og bragt til stationen og lægeundersøgt.

Butikstyveri, Gentofte

Anmeldelse kl. 19.52 om, at en 48-årig mand fra Gentofte var blevet taget for butikstyveri i Netto på på Vangede Bygade.

Musik til ulempe, Gentofte

Anmeldelse kl. 23.58 om musik til ulempe på Stolpegårdsvej. Ved beredskabspatruljens ankomst havde forholdet reguleret sig selv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev