Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/12/12-2023/12/22.

Bedrageri, Gentofte

Onsdag klokken 17.54 fik politiet en anmeldelse om bedrageri mod en 91-årig kvinde på Christiansvej. En person var ca. klokken 16.45 mødt op på kvindens adresse og havde bedt om at få udleveret bankkortet, idet kortet var blevet hacket. Personen ville komme med et nyt dagen efter mellem 10-12. Der blev efterfølgende hævet et større beløb på kontoen. Personen blev af forurettet beskrevet som kvinde, dansk af udseende, ca. 40 år, 160-170 cm høj og kraftig. Hun havde brunt kort hår.

Røg fra altan, Charlottenlund

Politi og brandvæsen måtte klokken 16.20 rykke ud til en adresse på Ordrupvej, efter en anmeldelse om, at der var røgudvikling fra en altan. Røgen viste sig at stamme fra en plastkasse, som havde stået på en tændt brødrister og derfor var blevet sat ud på altanen. En 76-årig mand blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Sigtet for ulovlig ansættelse, Gentofte

En 32-årig mand fra Gentofte er blevet sigtet for overtrædelse af Udlændingeloven, idet han har haft ansat en 32-årig kvinde fra et ikke-EU-land til husarbejde og den 32-årige ikke havde de nødvendige arbejds- og opholdstilladelser.

Stormen Pia betød at politiet fik mange anmeldelser om mange væltede træer. Ingen anmeldelser om tilskadekomne

Klokken 22.18 fik politiet anmeldelse om et væltet træ på Ravnsnæsvej ved Rudeskov skole

Klokken 22.33 var det trafikken på Helsingørvej i Veksebo, som var udfordret af et væltet træ.

Klokken 23.02 kom en anmeldelse om et væltet træ ud over Nonnemosen i venstre vejbane i retning mod Hove

På Ganløsevej i Lynge kom der kl. 23.19 en anmeldelse om et væltet træ, som spærrede begge vognbaner.

På Jomsborgvej i Hellerup lå der kl. 23.00 en stillads-gangplade og vippede i ca. 10 m højde med fare for nedstyrtning på

fortov.

På Rosenlundvej i Lynge kom der klokken 23.32 også en anmeldelse om et væltet træ, der dækkede begge vognbaner.

På Snogekær i Jærgerspris var et stillads ved at vælte ned på parkeringspladsen klokken 23.53.

Klokken 01.50 var der problemer på Udsholt Strandvej i Gribskov, da et stort grantræ var væltet og spærrede begge vognbaner.

Klokken 02.00 kom en anmeldelse om, at i krydset Hørup Skovvej – Frederiksborgvej var lyskrydset gået i sort.

Fra Kystvejen ved Gillelejehallen kom der 02.08 en anmeldelse om et fire meter højt reklameskilt var væltet og lå helt op ad et lavt hegn ud mod kystvejen og truede med at flyve videre over hegnet ud på kørebanen.

Klokken 02.35 var den gal på Skodsborgvej i Rudersdal, da et træ var væltet og spærrede begge vognbaner.

Vejenbrødvej i Fredensborg oplevede også klokken 02.48 et væltet træ.

Klokken 02.45 kom der en anmeldelse om, at et træ var væltet og spærrede den ene kørebanehalvdel på Københavnsvej, syd for overdrevsvejen i Hillerød.

Klokken 04.00 kom der en anmeldelse om et væltet træ på Slangerupvej tæt ved Drive-in bio.

Fuglemosevej ved Alsvej havde også et væltet grantræ, som blev anmeldt kl 04.40.

Helsingørmotorvejen i sydgående retning i Kvistgård var udfordret af et væltet træ – det fik politiet en anmeldelse om kl. 04.54.

Rungsted Strandvej i Hørsholm havde ved 05.28 tiden problemer med meget vand vejen, hvilket kunne skabe nogle trafikale problemer.

Skibstrupvej i Ålsgårde var klokken 06.20 udfordret af to væltede træer, som spærrede vejen.

Og på Gurrevej ved Gurredam gav et væltet træ udfordringer for morgentrafikken da det spærrede vejen kl. 06.38.

Tyveri fra lastbil/varebil, Helsingør

Mellem tirsdag d. 19. december kl. 15.00 og onsdag klokken 07.00 blev der begået indbrud i en varebil, som holdt på Sabroesvej. Anmelder oplyste, at der var skåret hul i sidedøren, og der var stjålet diverse elværktøj.

Tyveri fra lastbil/varebil, Gentofte

På Gersonsvej var en varebil udsat for indbrud mellem klokken 15.00 tirsdag og kl. 07.00 onsdag. Anmelder/forurettede oplyste at indstigning var sket ved opbrydning af bagdøre. Tydelige mærker efter koben eller lignende. Fra bilen var der stjålet mindre håndværktøj, maskinværkøj og lignende.

FUH. ringe mat. skade u/P-skade, Helsingør

Klokken 16.41 skete der et færdselsuheld på Kongevejen ud for Rørtang. Part 1 – en 18-årig kvinde kørte nordgående ad Kongevejen og foretog venstresving ved nr. 256. Part I overså, part 2, og der skete sammenstød, og begge personbiler landede i grøften. Ingen personskade.

Butikstyveri, Gentofte

Anmeldelse kl. 19.52 om, at en 48-årig mand fra Gentofte var blevet taget for butikstyveri i Netto på på Vangede Bygade.

Musik til ulempe, Gentofte

Anmeldelse kl. 23.58 om musik til ulempe på Stolpegårdsvej. Ved beredskabspatruljens ankomst havde forholdet reguleret sig selv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev