Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/01/15-2024/01/23.

Bil skred ud i slud, Gentofte

Anmeldelse kl. 11.25 om, at en 63-årig mandlig bilist fra Søborg havde mistet herredømmet over sin bil og påkørt et vejskilt, kørte over slud på vejen, da han skiftede vognbane på Helsingørmotorvejen. Beredskabspatrulje og ambulance til stede. Ingen melding om personskade.

Brand på altan, Gentofte

Anmeldelse kl. 13.26 om at der var brand på en altan i en lejlighed på Dahlensstræde. Beredskabspatrulje og Brand til stedet.

En 85-årig kvinde blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af beredskabsloven ved at have undladt at udvise tilbørlig forsigtighed med ild, idet den 85-årige havde smidt et cigaretskod med glød på en hynde på altanen til lejligheden. Branden spredte sig ikke yderligere fra lejlighedens altan. Ingen melding om personskade.

Spirituskørsel, Hellerup

En 73-årig kvinde fra Hellerup blev kl. 15.30 sigtet for at køre spirituskørsel på Brønlunds Allé. Kvinden blev kørt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Tyveri fra bil, Gentofte

Anmeldelse kl. 21.13 om at der var blevet stjålet en taske fra et bagagerum fra en personbil, som havde holdt på IKEAs parkeringsplads på Nybrovej. Ingen opbrudsmærker. Efterfølgende gav air-tag i taske signal for at befinde sig på rasteplads ved Esrum Kloster, hvor taske og computer blev fundet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev