Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/02/26-2024/03/05.

Butikstyveri, Hillerød

I en butik i Slotsarkaderne blev en 67-årig kvinde fra Hillerød taget for butikstyveri klokken 18.08 mandag. Hun samlede diverse varer til en samlet værdi på ca. 300 kr., som hun lagde i en medbragt taske, hvorefter hun gik til kassen, hvor hun betalte for 2 par sko for derefter at forlade supermarkedet.

Sommerhus brændte ned, Jægerspris

Et sommer hus på Elmetoften brændte mandag aften ned. Branden blev anmeldt klokken 19.19 og politi og brandvæsen kørte straks til stedet. Ingen personer kom til skade ved branden, hvis årsag endnu er ukendt.

Havde narko på sig, Kgs. Lyngby

En 18-årig mand fra Kgs. Lyngby blev mandag aften klokken 20.18 truffet af en patrulje på Jernbanepladsen. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en kniv samt en moderat mængde hash og MDMA. Den 18-årige blev sigtet for alle forhold.

Kørte uden kørekort, Hørsholm

Klokken 20.20 mandag aften blev en 23-årig mand uden fast adresse standset, da han kom kørende i bil ad Axel Heides Vej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet noget kørekort.

Sigtet for salg af euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

En 19-årig mand fra Hellerup blev klokken 20.29 sigtet for salg af euforiserende stoffer. Manden blev truffet på Lyngby Station af en patrulje, og det viste sig, at han var i besiddelse af en større mængde morfinpiller samt andre stærke smertestillende piller. Desuden var han i besiddelse af et større kontaktbeløb, som menes at stamme fra salg af piller.

Havde stor mængde hash på sig, Birkerød

En 35-årig mand fra Hillerød blev klokken 21.24 truffet med en stor mængde hash på sig af en patrulje på Stationsvej. Manden blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Færdselsuheld, Gentofte

En 27-årig kvindelig bilist fra Frederiksberg kørte kl. 14.47 ad Helsingørmotorvejen i sydlig retning, da en ukendt forankørende bilist bremsede kraftigt op, så kvinden påkørte den ukendte bilist bagfra. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. Melding kl. 15.00 om, at Trafikken glider i første vognbane. Dog lang kø. Kl. 15.06 er der igen åbnet for trafikken, og bilen fjernet fra nødsporet. Ingen melding om personskade.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

I S-toget fra København mod Hillerød var politiet på patrulje i forbindelse med en narkoindsats. Klokken 21.40 markerede narkohunden Fister markerede på en 32-årig mands taske. Manden, som var fra Nærum, blev sigtet for at være i besiddelse af en mindre klump hash og en joint. Sigtede blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, og underskrev en konfiskationserklæring. Da sigtede var eftersøgt til fogedretten blev han anholdt til dette.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept, Gentofte

Klokken 16.50 stoppede politiet en bil på Strandvejen. Den 38-årige mand, som sad bag rattet, viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer. Derudover havde han ikke førerret til bilen.

Røg men ingen brand, Charlottenlund

Klokken 07.42 kom en anmeldelse om, at der var røglugt fra en bolig på Strandvejen. Det viste sig, at der var tale om noget træmateriale, som var blevet overophedet i forbindelse med håndværkerarbejde på stedet. Der var således kun røg, men ingen brand.

Sigtet for hash, Hellerup

En 20-årig kvinden fra Brøndby blev kl. 16.47 sigtet for besiddelse af en m indre mængde hash på Callisensvej.

Bedrageri, Gentofte

En 89-årig kvinde bosiddende på Vangedevej blev onsdag klokken 19. udsat for bedrageri. Kvinden var blevet kontaktet af en person som sagde, han var fra hendes bank. Og som oplyste, at der var forsøg på svindel med forurettedes bankkonto. Derfor skulle hun aflevere sit bankkort til en mand, der ville komme og hente det på adressen. En mand, som beskrives som ca. 180 cm. høj med sort hår og iført en ruskindsjakke, hentede kvindens bankkort på adressen, og efterfølgende blev der hævet et større beløb i forskellige hæveautomater.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev