Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/03/18-2024/03/26.

Batteri til el-cykel stjålet, Gentofte

Søndag eftermiddag mellem klokken 14.30 og 17.30 er der på Ericavej stjålet et batteri fra en el-cykel. Tyveriet blev anmeldt klokken 18.02.

Forstyrrede den offentlige orden, Klampenborg

To mænd på 24 og 27 år fra henholdsvis Hellerup og Gentofte blev natten til tirsdag sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, efter klokken 04.21 havde indladt sig i slagsmål med hinanden på Klampenborg Station.

Færdselsuheld, Gentofte

En 32-årig kvindelig bilist fra Hørsholm holdt kl. 09.08 stille ved afkørslen Tuborgvej, Helsingørmotorvejen i sydgående retning. Her blev hun påkørt bagfra af en 34-årig kvindelig bilist fra Holte, der kørte i samme retning – idet den 34-årige bilist ikke havde bemærket, at den 32-årige bilist holdt stille. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Den 32-årige bilist blev kørt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

Harmonikasammenstød, Gentofte

Anmeldelse kl. 16.42 om, at tre biler var involveret i et harmonikasammenstød på Helsingørmotorvejen. En 28-årig kvindelig bilist fra Espergærde kørte nordgående ad Helsingørmotorvejen, og nåede ikke at bremse op da en forankørende 33-årig kvindelig bilist fra Skibby bremsede op. Herefter blev en 45-årig mandlig bilist fra Hellerup påkørt bagfra af den 33-årige bilist. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Trafikradio orienteret om kødannelse. Den 28-årige blev bragt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskader.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Natten mellem onsdag og torsdag måtte var der indbrud i en bil, der holdt på Phistersvej. Tyven var kommet ind i bilen via en knust lille siderude i højre bagdør, og instrumentpanel med indbygget computer/GPS var stjålet.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Torsdag eftermiddag klokken 16.45 måtte en borger på Ahlmanns Alle konstatere, at der havde været indbrud i hans bil. Den lille siderude til bagagerummet i venstre side var knust og midter- konsollen i bilen var stjålet.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Torsdag fik politiet en anmeldelse om et indbrud i en bil, der holdt på Viggo Rothes Vej. Anmelder oplyste at en lille siderude, der ikke kunne køres op og ned, i passagersiden på bagsædet af bilen var blevet smadret. Midter-konsollen i bilen var blevet stjålet, og der var fjernet elektronik i handskerummet.

Udviste utilstrækkelig agtpågivenhed, Gentofte

En 67-årig kvindelig bilist fra Gentofte blev kl. 10.04 sigtet for overtrædelse af Færdselsloven, i det hun påkørte en 43-årig kvindelig bilist fra København bagfra på Adolphsvej. Beredskabspatrulje til stedet. Den 67-årige bilist kørte fra stedet, men blev efterfølgende fundet, og sigtet for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed. Ingen melding om personskade.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev