Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/03/20-2024/04/02.

Forstyrrede den offentlige orden, Klampenborg

To mænd på 24 og 27 år fra henholdsvis Hellerup og Gentofte blev natten til tirsdag sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, efter klokken 04.21 havde indladt sig i slagsmål med hinanden på Klampenborg Station.

Harmonikasammenstød, Gentofte

Anmeldelse kl. 16.42 om, at tre biler var involveret i et harmonikasammenstød på Helsingørmotorvejen. En 28-årig kvindelig bilist fra Espergærde kørte nordgående ad Helsingørmotorvejen, og nåede ikke at bremse op da en forankørende 33-årig kvindelig bilist fra Skibby bremsede op. Herefter blev en 45-årig mandlig bilist fra Hellerup påkørt bagfra af den 33-årige bilist. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Trafikradio orienteret om kødannelse. Den 28-årige blev bragt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskader.

Kørte uden førerret, Charlottenlund

Tirsdag eftermiddag klokken 17.25 blev en 37-årig mand fra Charlottenlund standset, da han kom kørende ad Kongeledet. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde nogen førerret, og da det var tredje gang, manden blev sigtet for kørsel uden førerret, blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Natten mellem onsdag og torsdag måtte var der indbrud i en bil, der holdt på Phistersvej. Tyven var kommet ind i bilen via en knust lille siderude i højre bagdør, og instrumentpanel med indbygget computer/GPS var stjålet.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Torsdag eftermiddag klokken 16.45 måtte en borger på Ahlmanns Alle konstatere, at der havde været indbrud i hans bil. Den lille siderude til bagagerummet i venstre side var knust og midter- konsollen i bilen var stjålet.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Torsdag fik politiet en anmeldelse om et indbrud i en bil, der holdt på Viggo Rothes Vej. Anmelder oplyste at en lille siderude, der ikke kunne køres op og ned, i passagersiden på bagsædet af bilen var blevet smadret. Midter-konsollen i bilen var blevet stjålet, og der var fjernet elektronik i handskerummet.

Kørte uden førerret, Gentofte

En 57-årig mand fra Gentofte blev i går klokken 18.08 stoppet af politiet på Ordrupvej. Det viste sig, at hans førerret var administrativt inddraget, lige som han ikke havde fastmonterede og synlige nummerplader på køretøjet.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev