Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/04/15-2024/04/23.

Brandalarmen gik, Hellerup

Anmeldelse kl. 04.56 om bygningsbrand hos en guldsmed på Hellerupvej. . Beredskabspatrulje og Brand til stedet, hvor det viste sig det var smykkeovne, som havde genereret varme, og at der ikke var tale om brand.

Kørte påvirket af stoffer i bil, Gentofte

En 27-årig kvinde fra Østerbro blev i går stoppet og anholdt foran Gentofte Hospital. En test viste, at hun var påvirket af euforiserende stoffer. Hun fik efterfølgende foretaget en kontrollerende blodprøve.

Parkering endte i butiksrude, Hellerup

En 60-årig kvindelig bilist fra Klampenborg skulle kl. 16.02 parkere på Strandvejen, hvilket mislykkedes da kvindens fod gled fra bremsen. Kvinden påkørte derfor en anden bil, som holdt parkeret. Den anden bil blev skubbet ind i en tredje bil, der som følge af uheldet blev skubbet videre ind i en butiksrude, som gik i stykker. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Allerød

En mandelig 77-årig bilist fra Birkerød kørte kl. 13.48 på Kongevejen, hvor han skulle dreje til venstre ind på en parkeringsplads. Bilisten holdte tilbage for en anden bil i en venstresvingsbane, hvorefter han satte i gang, og overså en mandlig 50-årig cyklist fra Hellerup. Cyklisten kunne ikke nå at bremse, hvorfor der skete en påkørsel. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade. Bilisten blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Færdselsuheld, Gentofte

En mandlig lastbilschauffør fra Herlev kørte kl. 11.22 sydgående ad motorring 3 med ca. 90 km/t. i midterste vognbane. Samtidigt kørte en mandlig 69-årig bilist fra Ballerup i første vognbane ligeledes sydgående ad Motorring 3 med ca. 90 km/t ved siden af lastbilen. Lastbilschaufførren ville foretage vognbaneskift til første vognbane, hvor bilisten følte sig overset, og accelererede derfor for at komme op foran lastbilen, men blev ramt på venstre side og skubbet ind foran lastbilen, og yderligere skubbet ca. 50 meter før begge parter stod stille i anden vognbane på Motorring 3. Lastbilen fik skader på fronten ved kofanger og bilen fik buler og ridser på begge døre på venstre side af bilen. Beredskabspatrulje til stedet. Anden og tredje vognbane kortvarigt afspærret. Begge biler rykket ind i nødsporet og alle tre spor åbnet igen. Ingen melding om personskade.

Sigtet for hash, Gentofte

En 48-årig mand fra Kgs. Lyngby blev kl. 17.50 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash på Ørnegårdsvej.

Tyveri fra lastbil/varebil, Rudersdal

Natten mellem onsdag og torsdag skete der et indbrud i en varevogn, som holdt på Morlenesvej. Da anmelderen kom ud til sin arbejdsbil torsdag morgen, stod dørene åbne, og der var blevet stjålet en masse værktøj.

Spirituskørsel, Birkerød

En 41-årig mandlig bilist fra Gentofte blev kl. 01.29 sigtet for at køre spirituskørsel på Ravnsnæsvej, selvom han havde en promille højere end det tilladte. Manden blev kørt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Spirituskørsel, Gentofte

En 20-årig mandlig bilist fra Søborg blev kl. 09.34 sigtet for at køre bil på Nybrovej, selvom han var påvirket af spiritus og euforiserende stoffer.

Tyveri fra varebil, Hellerup

Anmeldelse kl. 08.13 om tyveri fra varebil på Kildegårdsvej sket mellem lørdag den 13. april, kl. 23.00 og mandag den 15.april kl. 07.00. Koster ikke opgjort.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev