Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/04/26-2024/05/07.

Faldt over bord, Charlottenlund

Torsdag aften klokken 19.14 kom en anmeldelse om, at en mand var faldet over bord og endt i vandet i Skovshoved Havn. Manden, som havde redningsvest på, blev hurtigt reddet op af den øvrige besætning på båden.

Flasketyv kom retur med flaskebon, Gentofte

Kl. 19.20 anmeldte en 71-årig mand fra Gentofte, at en gerningsmand havde frarøvet ham en pose med øldåser. Beredskabspatrulje til stedet, som traf gerningsmanden, som imidlertid viste sig at have afleveret flaskerne i en automat, og derefter givet flaskebon’en til den 71-årige.

Ledte politiet på sporet af Rema-røver, Nærum

Torsdag eftermiddag klokken 16.09 truede en 29-årig mand fra Klampenborg sig til et kontantbeløb i Rema1000 på Nærum Hovedgade. Manden kom ind i forretningen og truede ekspedienten med en økse, hvorefter han fik udleveret penge og forsvandt fra stedet. En butiksansat fulgte på behørig afstand efter manden mens havde telefonisk kontakt til vores vagtcentral og kunne således hjælpe os med at finde manden, som havde søgt tilflugt på en nærliggende bodega. Manden blev anholdt og sigtet for røveri. Der skal lyde en stor tak og anerkendelse til butiksmedarbejderen, som var snarrådig nok til at følge efter gerningsmanden og samtidig sørgede for at holde behørig afstand for sin egen sikkerheds skyld.

Sigtet for narkokørsel, Charlottenlund

En 18-årig mand fra Hellerup blev klokken 14.40 mandag eftermiddag standet, da han kom jørende ad Jægersborg Allé. Her viste det sig, at han var påvirket af cannabid, hvorefter han blev sigtet for narkokørsel. Den 18-årige blev herefter taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres nærmere for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad.

Sigtet for spirituskørsel, Gentofte

En 59-årig mand fra Humlebæk blev torsdag klokken 10.24 standset, da han kom kørende ad Nybrovej. Her viste det sig, at hans promille var over den tilladte, og den 59-årige blev derfor sigtet for spirituskørsel. Han blev herefter taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres nærmere for at fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Unge mænd bortvist, Gentofte

En gruppe unge mænd i alderen 16-20 år blev klokken 21.27 bedt om at forlade grunden ved Vangede Børnehus på Stolpegårdsvej, hvor de holdt en mindre fest.

Værktøj stjålet fra byggeplads, Charlottenlund

Mellem lørdag og mandag klokken 06.00 er flere containere, som stod ved en byggeplads på Vilvordevej blevet brudt op og herfra er der stjålet værktøj. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.00

Fik sko i klemme på gaspedalen, Hellerup

Anmeldelse kl. 14.42 om, at en 61-årig kvinde fra Charlottenlund var kommet kørende ad Tranegårdsvej med cirka 25 km/t, da hun fik sin højre sko i klemme ved gaspedalen, hvorefter bilen accelererede, og kørte til højre over cykelsti og fortov ind i en busk. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Infotainmentudstyr mm. stjålet, Charlottenlund

Anmeldelse kl. 09.54 om, at infotainment og airbags var blevet stjålet fra en BMW på Viggo Rothes Vej sket mellem mandag den 29. april kl. 22.00 og tirsdag den 30. april kl. 08.30.

Overholdt ikke sin vigepligt, Charlottenlund

En 29-årig mandlig bilist fra Glostrup blev kl. 14.00 sigtet for ikke at udvise tilstrækkelig agtpågivenhed, da han foretog et højresving i krydset Jægersborg Allé, og ikke holdt tilbage for en ligeud kørende 14-årig ung mandlig cyklist fra København. Beredskabspatrulje og ambulance til stedet. Ingen melding om personskade.

Stjålne forlygter mm., Charlottenlund

Anmeldelse kl. 07.35 om at forlygterne, rat, paneler og airbags var blevet stjålet fra en BMW på Hartmannsvej sket mellem mandag den 29. april kl. 22.30 og tirsdag den 30. april kl. 07.30.

Uforsigtig brug af ukrudtsbrænder, Gentofte

Anmeldelse kl. 16.16 om, at brand i bunden af siden på et hus på Prins Valdemars Vej, hvor flammer fra en ukrudtsbrænder havde fået fat. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. Her var der ingen flammer at se, men røg. En 67-årig mand blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev