Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/05/02-2024/05/14.

17-årig sigtet for spirituskørsel, Charlottenlund

En 17-årig ung mand fra Gentofte kørte klokken 19.21 galt på Gyldenlundsvej. Den 17-årige, som viste sig at være spirituspåvirket, ramte en lygtepæl, men kom ikke til skade. Han blev kørt til blodprøveudtagning, og blodprøven skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen. Den unge mands forældre og de sociale myndigheder underrettes endvidere om sagen.

Faldt over bord, Charlottenlund

Torsdag aften klokken 19.14 kom en anmeldelse om, at en mand var faldet over bord og endt i vandet i Skovshoved Havn. Manden, som havde redningsvest på, blev hurtigt reddet op af den øvrige besætning på båden.

Flasketyv kom retur med flaskebon, Gentofte

Kl. 19.20 anmeldte en 71-årig mand fra Gentofte, at en gerningsmand havde frarøvet ham en pose med øldåser. Beredskabspatrulje til stedet, som traf gerningsmanden, som imidlertid viste sig at have afleveret flaskerne i en automat, og derefter givet flaskebon’en til den 71-årige.

Spritbilist kørte galt, Gentofte

Klokken 02.37 kom en anmeldelse om, at en bil var kørt galt på Helsingørmotorvejen. Da patruljen kom frem, traf man en 38-årig mand fra København, som var fører af bilen. En alkometertest viste, at hans promille var væsentligt over den tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel. Den 38-årige blev efterfølgende kørt til blodprøveudtagning. Blodprøven skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Fik sko i klemme på gaspedalen, Hellerup

Anmeldelse kl. 14.42 om, at en 61-årig kvinde fra Charlottenlund var kommet kørende ad Tranegårdsvej med cirka 25 km/t, da hun fik sin højre sko i klemme ved gaspedalen, hvorefter bilen accelererede, og kørte til højre over cykelsti og fortov ind i en busk. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Forlygter stjålet, Hellerup

To forlygter er mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra bil, som stod på Tranegårdsvej. Tyveriet blev anmeldt klokken 08.31.

Høj musik, Charlottenlund

Anmeldelse kl. 23.20 om, at der blev spillet meget høj musik på Frølichsvej. Beredskabspatrulje til stedet, som fik festdeltagerne til at skrue ned.

Overholdt ikke sin vigepligt, Charlottenlund

En 29-årig mandlig bilist fra Glostrup blev kl. 14.00 sigtet for ikke at udvise tilstrækkelig agtpågivenhed, da han foretog et højresving i krydset Jægersborg Allé, og ikke holdt tilbage for en ligeud kørende 14-årig ung mandlig cyklist fra København. Beredskabspatrulje og ambulance til stedet. Ingen melding om personskade.

Sigtet for spirituskørsel, Hellerup

Torsdag ved middagstid blev en 76-årig mand standset, da han kom kørende ad Gersonsvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på politigården. Her udtog en tilkaldt læge en blodprøve fra manden. Prøven skal nu analyseres for at fastlægge den 76-åriges nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev