Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/05/21-2024/05/29.

Ild i cykel, Dyssegård

Klokken 21.17 kom en anmeldelse om, at der var ild i en cykel, som stod i cykelskuret på Munkegaards Skolen på Vangedevej. Brandvæsenet fik hurtigt slukket ilden.

Kørte bil påvirket af medicin, Gentofte

Klokken 22.13 fik politiet en anmeldelse fra en borger, der kørte i bil på Helsingørmotorvej i Gentofte Hun oplyste, at hun havde kørt efter en bil siden København, som slingrede over alle tre vognbaner på motorvejen, var ved at påkøre autoværn og andre bilister. Politiet kom til stedet og fik standset billisten – en 38-årig mand fra Ålsgårde, som viste sig være påvirket af receptpligtigt medicin i en grad der var uforenelig med at køre bil. Manden blev anholdt og indbragt for blodprøve.

Kørte igennem en rude, Gentofte

En 92-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby kørte kl. 14.55 gennem en rude på Jægersborg Allé. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Narkokørsel, Gentofte

En 45-årig mandlig bilist blev kl. 11.35 sigtet for at køre bil på Nybrovej, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer.

Overså at forankørende bremsede, Gentofte

En 48-årig mandlig bilist fra Holte kørte 13.43 i nordgående retning ad Lyngby Omfartsvej, hvor han bremsede for at sammenflette med bilerne fra Lyngbyvej. Herunder blev han påkørt bagfra af en 49-årig kvindelig bilist, der kørte i samme retning, og som ikke havde bemærket, at den forankørende bilist bremsede. Beredskabspatrulje til stedet og Vejhjælp for at hjælpemed nødflytning af det ene køretøj. Ingen melding om personskade.

Øjne i natten, Hellerup

Natten til tirsdag var en patrulje på særligt udkig efter indbrudstyve og personer, som kunne stå bag tyverier fra forlygter fra biler. Der blev patruljeret på en række veje og gader i og omkring Hellerup, dog uden at træffe nogen personer af politimæssig relevans.

Flere biler ramt af hærværk, Hellerup

Mellem onsdag aften og torsdag morgen er et større antal biler på flere villaveje i Hellerup blevet ramt af hærværk. En eller flere ukendte gerningspersoner har lukket luften ud af bilernes dæk for at gøre opmærksom på klimakonsekvenserne af bilkørsel. Nordsjællands Politi efterforsker sagerne.

Forlygter stjålet, Charlottenlund

Fra en bil, som stod på Frølichsvej, er der mellem onsdag aften og torsdag formiddag klokken 10 stjålet et par forlygter. Tyveriet blev anmeldt klokken 15.14.

Hærværk på sidespejle mv., Hellerup

Anmeldelse kl. 09.10 om, at der var blevet begået hærværk mod hhv. en SEAT og en Mercedes-Benz på Sofievej sket søndag mellem kl. 18.00 og mandag kl. 08.30. Begge bilers sidespejle var blevet knækket/revet af, og Mercedes-mærket på Mercedes-Benz-bilen var blevet knækket af.

Sigtet for indbrud, Hellerup

To unge mænd på henholdsvis 16 og 17 år, den ene fra Birkerød og den anden uden fast adresse, blev klokken 13.38 anholdt og sigtet for indbrud i en villa på Dyssegårdsvej. Indbruddet blev begået torsdag mellem klokken 02.52 og 07.45, hvor de to skaffede sig adgang til villaen via en ulåst dør. De blev endvidere sigtet for forsøg på databedrageri, idet de forsøgte at anvende et kreditkort, som de havde stjålet under indbruddet.

Stjal vodka, whisky og sokker, Hillerød

En 41-årig mand fra Sverige blev kl. 18.21 sigtet for at stjæle vodka, whisky og sokker i Bilka i Slotsarkaderne.

Sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, Frederikssund

En 43-årig mand fra Frederikssund blev tirsdag aften sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven. Manden havde tændt et stort bål på Græsevej, ikke langt fra en skov, uden at sørge for at have slukningsudstyr i nærheden. Brandvæsenet kom til stedet og sørgede for, at bålet blev slukket.

Bortvist fra bus, Gentofte

Fem udenlandske mænd uden kendt adresse blev klokken 02.55 natten til onsdag bortvist fra en bus på linje 94N. De fem mænd sad og røg i bussen og nægtede at følge chaufførens henstilling om at lade være med at ryge.

Stjålne forlygter, Charlottenlund

Anmeldelse kl. 07.01 om tyveri fra en Audi på Slotsvej, hvor kølerhjelmen var brudt op og forlygterne stjålet.

Stjålne forlygter, Charlottenlund

Anmeldelse kl. 09.15 om at der var blevet stjålet solbriller og forlygter fra en Porsche på Fortunvej – sket onsdag mellem kl. 04.40 og kl. 07.30.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev