Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2024/06/18-2024/06/26.

Bedrageri, Gentofte

Mandag eftermiddag klokken 15.45 blev en 76-årig kvinde på Bramsvej udsat for bedrageri. Hun var blevet kontaktet af en person, som sagde, at han var fra banken, og som havde sagt, at der var hævet et større beløb fra hendes konto, som var sendt til Ukraine. Personen fra banken havde sagt, at de ville komme og hente ægteparrets kreditkort. En mand kom til adressen og fik udleveret kreditkort og pinkoder.

Brand, Gentofte

Anmeldelse kl. 14.20 om brand i en varebil på Mesterlodden. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. Ilden har spredt til en bygning på stedet. Brand slukket. Ilden var opstået fra varebilens motorrum.

Forsøg på bedrageri, Gentofte

En 91-årig mand fra Jægersborg Alle blev mandag mistænksom, da han fik en mystisk opkald fra en person, der sagde, at han ringede fra en bank. Den 91-årige oplyste, at manden fra banken havde spurgt ham, om han var ved at overføre penge til en konto i Spanien, hvilket han havde benægtet. Videre var han blevet spurgt, om han sad med sit kreditkort i hånden. Har blev den 91-årige for alvor mistænksom, hvorfor han havde meddelt manden fra banken, at han ville gå ned i banken, hvor de så kunne se hinanden i øjnene. Det fik manden, “fra banken”, til at afbryde samtalen.

Motorcyklist påkørte bil, Gentofte

En 24-årig mandelig motorcyklist fra Frederiksberg kørte kl. 10.376 sydgående ad Motorring 3 i 2. vognbane, hvor han overhalede en 19-årig kvindelig bilist fra Smørumnedre, som ligeledes kørte sydgående i 2. vognbane. Motorcyklisten påkørte bilisten bagfra under overhalingen, og påkørte således bilistens venstre bagerste hjørne. Motorcyklisten mistede herredømmet over sin motorcykel, og væltede ud i 3. vognbane. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Motorcyklisten blev bragt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

Ramte cyklist med bildør, Gentofte

En 43-årig mandelig cyklist cyklede kl. 16.14 i sydlig retning ad Vangede Bygade, hvor en 63-årig kvindelig bilist fra Søborg samtidigt var i gang med at åbne sin bildør, hvilket medførte at cyklisten cyklede ind i bildøren. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Cyklist påkørt, Gentofte

Mandag klokken 15.24 blev en cyklist påkørt på Hans Jensens Vej. En 54-årig mand på cykel kørte i østlig retning ad Hans Jensensvej. I krydset Hans Jensensvej/Bernstoffsvej foretog han et venstresving, hvor han ramte en 48-årig mand, som var ved at overhale. En ambulance og akutlæge kom til stedet og den 48-årige man blev efterfølgende kørt på hospitalet.

Kørte bil uden kørekort, Hellerup

En 48-årig kvindelig bilist fra Charlottenlund blev kl. 09.53 sigtet for at køre bil på Gersonsvej, selvom hun ikke havde førerret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev