Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 26.05.2023-06.06.2023

v

Blev slået i hovedet, Klampenborg

En 20-årig mand fra Holte kom mandag kl. 03.32 i karambolage med to mænd, efter at han påtalte deres upassende opførsel over for en kvinde i bussen. Da den 20-årige stod af bussen ved busstoppestedet ved Helsingørmotorvejen/Klampenborgvej, blev han slået i ansigtet af en af de to mænd, hvis opførsel han havde kommenteret på.

Cyklist ramt af bil, Charlottenlund

En 59-årig udenlandsk statsborger blev kl. 14.10 sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Den 59-årige kørte ad Strandvejen, hvor han i et kryds på Strandvejen påkørte en 20-årig mandlig cyklist, med ca. 30 km/t efter at have overskredet en ubetinget vigepligt. Patrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Kørte bil uden førerret, Kgs. Lyngby

En 24-årig mand fra Kgs. Lyngby blev kl. 11.19 sigtet for at køre bil uden førerret på Klampenborgvej i Kgs. Lyngby.

Skænderi udviklede sig, Klampenborg

Et skænderi mellem to grupper unge udviklede sig onsdag aften klokken 22.05 til vold, da en 19-årig mand fra Brøndby blev skubbet så hårdt i brystet, at han faldt til jorden. Den 19-årige blev kørt til behandling på hospitalet, mens flere patruljer forsøgte at finde gerningsmanden i området på og omkring Dyrehavsbakken. Sagen efterforskes nærmere og Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger at give.

Spirituskørsel, Charlottenlund

Mandag kl. 21.27 blev en 63-årig mandlig knallertkører fra København sigtet og anholdt for spirituskørsel på Vilvordevej, da han testede positiv på en alkometertest. Knallerten blev beslaglagt og manden blev kørt til lægen for at få udtaget en blodprøve, så den præcise promille kan fastlægges.

d

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev