Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Mar 19, 2018-Apr 03, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

25-årig varetægtsfængslet for vold
Klampenborg: En 25-årig mand fra Solrød er blevet varetægtsfængslet frem til den 16. april efter han fredag aften havde indladt sig i slagsmål med andre gæster på Bakken. Den 25-årige blev tilbageholdt af nogle vagter på Bakken og blev taget med til politistationen, hvor han måtte tilbringe natten og efterfølgende blev fremstillet i grundlovsforhør.

Mistænkelig mand i have
Charlottenlund: En beboer på Løvspringvej blev tirsdag aften omkring klokken 20 mistænksom, da han så en fremmed mand gå rundt i haven. Den fremmede, som beskrives som udenlandsk af udseende, 30-40 år, 170 cm høj, almindelig af bygning, sort hår, skæg og medbringende en hvid taske, forsvandt dog fra stedet, da han så, at husets beboer holdt øje med ham.

Stjal pung og hævede penge fra konto
Dyssegård: En 81-årig kvinde fra Dyssegård fik stjålet sin pung, da hun var ude at h andle søndag eftermiddag ved 16.30-tiden. Kvinden havde betalt med sit dankort og lagt kortet tilbage i sin pung, som kom ned i hendes taske. Mandag eftermiddag blev den 81-årige ringet op af sin bank, som fortalte, at de for en sikkerheds skyld havde spærret hendes kort, da der var hævet et større beløb. Herefter opdagede kvinden, at hendes dankort var væk og kontaktede politiet.

Stjal designermøbler
Dyssegård: Fra en villa på Dyssegårdsvej er der i tidsrummet fra mandag klokken 20 til tirsdag klokken 15 stjålet seks Wegner Y-stole samt B&O-højtalere. Tyven er kommet ind ved at knuse en rude i køkkendøren.

Forsøg på indbrud, Gentofte

Klokken 18.40 anmeldte en borger, at to mænd kort forinden havde forsøgt at bryde ind i en lejlighed på Jægersborgvej, men at de var stukket af, da de var blevet opdaget i deres forehavende.

De to mænd beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, hvid i huden, med lyst kort hår. Var iført mørkt tøj, hue og handsker og medbragte en værktøjskasse og et koben.

B: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170-175 cm høj, kraftig af bygning og skaldet. Var iført mørkt tøj og handsker og medbragte en værktøjskasse.

Kikkertkigger vækkede mistanke
Hellerup: En kvinde vækkede mistanke, da en 46-årig mand fra Hellerup var ude at gå med sin hund. Manden gik ad Strandvejen ved 22.40-tiden søndag aften, da han så en kvinde stå og trykke sig lidt i nogle buske, hvorfra hun med en kikkert så op mod nogle lejlighederne. Den 46-årige mand konfronterede kvinden og sagde til hende, at hendes forehavende ikke var helt normalt. Det fik kvinden til at forlade stedet på en damecykel. Kvinden beskrives som godt 175 cm høj, iført en dynefrakke og en strikhue.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev