Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Apr 19, 2018-Apr 30, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Klatretyv på spil
Klampenborg: En klatretyv skaffede sig søndag mellem klokken 12.50 og 13.30 adgang til en villa på Strandvejen. Tyven klatrede via nedløbsrøret på til en balkon på 1. sal og knuste her en rude for at komme ind i villaen. Der er stjålet et armbåndsur samt to solbriller.

To mænd fik straksdom for butikstyveri
Gentofte: To mænd på henholdsvis 21 og 25 år er blevet idømt 30 dages fængsel og 40 timers samfundstjeneste for butikstyveri. De to mænd havde været en tur i et supermarked på Vangede Bygade, hvor de blandt andet stjal tyggegummi for ikke under 2500 kroner. De to kørte fra forretningen i bil, men blev senere anholdt og efterfølgende stillet for en dommer.

Fut i frituregryden
Hellerup: En 49-årig mand er blevet sigtet for overtrædelse af beredskabsloven efter brandvæsenet onsdag eftermiddag klokken 16.48 måtte rykke ud til en brand i en lejlighed på Strandveje n. Mande n havde lavet mad i en frituregryde og efterfølgende lod gryden stå på kogepladen, hvilket var årsag til branden.

Sendte lange blikke mod ældre mand
Charlottenlund: En ældre herre, som tirsdag eftermiddag omkring klokken 16.47 havde hentet penge i en hæveautomat var genstand for meget opmærksomhed fra to yngre mænd. Den ældre mand, satte sig på en bænk for at tælle sine penge og blev dér forsøgt kontakt af de to unge mænd, som dog forsvandt, da en årvågen borger, en 21-årig mand fra Fredensborg, nærmede sig. Da de to unge troede, at borgeren var forsvundet, forsøgte de endnu en gang at komme i kontakt med den ældre mand. Borgeren fik advaret den ældre mand og kontaktede også politiet. Da den 21-årige igen så de to mistænkelige mænd, kontaktede han politiet på ny. En patrulje kørte ud og fandt to mænd, som svarede til beskrivelsen. De to blev visiteret, men der var ikke noget, som tydede på, at de havde begået noget ulovligt .

Stjal smykker og sko
Hellerup: Smykker, kontanter, en bærbar computer og et par nye sorte sko. Det var udbyttet, da en tyv brød ind i en villa på Mylius Erichsens Vej tirsdag mellem klokken 07.45 og 17.05. Tyven har først forsøgt at bryde en terrassedør op, og da det mislykkedes, knuste tyven i stedet ruden i terrassedøren.

Taske stjålet fra cykelkurv
Hellerup: En 41-årig kvinde fra Kgs. Lyngby fik mandag eftermiddag mellem klokken 13.21 og 13.28 stjålet sin taske, da hun sad i toget på vej mod Hellerup. Tasken stod i kvindens cykelkurv og hun sad godt en meter fra cyklen, som hun havde parkeret i togets bageste del. Tasken indeholdt visa/dankort, sundhedskort, kørekort, to rejsekort, kr. 500,00 kontant samt diverse andre kort.

Hærværk på bil
Charlottenlund: En bil, som holdt parkeret på Kirkevej har i tidsrummet fra lørdag klokken 17 til søndag klokken 12 været udsat for hærv ærk. En
eller flere ukendte gerningsmænd har gået på bilen, så der er kommet en bule i kølerhjelmen. Ifølge anmeldelsen er flere biler på vejen blevet udsat for det samme, da man kunne se fodspor på andre biler.

Værktøj og smykker stjålet
Gentofte: Fra et kolonihavehus i Haveforeningen Knæbjerget er der i tidsrummet fra onsdag den 18. april klokken 17.45 til torsdag morgen klokken 08.41 stjålet værktøj, en kasse med guld- og sølvsmykker, en kasse øl, en kasse blandede sodavand, fem bag-in-box-vin samt fire store danskvand. Tyven er kommet ind ved at bryde en dør til kolonihavehuset samt et skur op.

Øl og vin stjålet fra selskabslokale
Charlottenlund: Et ukendt antal øl og godt 14 kasser vin er i tidsrummet mellem tirsdag klokken 20 og onsdag klokken 10 stjålet fra et selskabslokale på Traverbanevej. Tyven, eller tyvene, er kommet ind ved at bryde låsen til hoveddøren op og har efterfølgende klippet hænge låsene til fire skabe over.

Tømte kasseapparat på café
Charlottenlund: Et kasseapparat med byttepenge er onsdag aften stjålet fra en café på Skovshoved Havn. Tyvene er kommet ind ved at knuse en rude i en dør. De formodede gerningsmænd er “fanget” af videoovervågningen på stedet og beskrives således:

A: Mand, almindelig af bygning, iført grå bukser, grå hættetrøje og med en grå rygsæk med stor stribe på skulderstroppen.

B: Mand, almindelig af bygning, iført cowboy bukser og grå hættetrøje. De kørte formentlig i en sort stationcar af mærket Audi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev