Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Maj 18, 2018-Maj 29, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbygget navigation stjålet
Kgs. Lyngby/Gentofte: Fra en bil, som holdt parkeret på Johan Wilmanns Vej er der fra søndag klokken 18 til mandag klokken 09,30 stjålet et indbygget navigationsanlæg samt to cd’er. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse den bagerste, venstre siderude. Også en bil, som holdt parkeret på C. L. Ibsens Vej i Gentofte har været udsat for tyveri af et indbygget navigationsanlæg. Dette tyveri er sket mellem søndag klokken 21 og mandag klokken 07.45og her har tyven knust den forreste, venstre siderude.

Gasledning gravet over
Charlottenlund: Et område omkring Skovshoved Havn blev mandag eftermiddag klokken 16.39 afspærret, da en gasledning var blevet gravet. I forbindelse med arbejdet med at få udbedret skaden, blev en række omkringliggende bygninger og virksomheder, blandt andet en nærliggende tankstation, Skovshoved Sejlklub samt et par spisesteder, evakueret. Afspærringen blev
ophævet klokken 17.41.

Mand sprang ud fra motorvejsbro
Kgs. Lyngby: En 62-årig mand sprang mandag eftermiddag kort efter klokken 17 ud fra motorvejsbroen, hvor Jægersborgvej krydser Helsingørmotorvejen. Bilisterne på motorvejen undgik at ramme manden, som imidlertid fik skader, da han landede på asfalten. Han blev derfor kørt til behandling på Rigshospitalets Traumecenter.

Bil udsat for groft hærværk
Hellerup: En beboer på Ellehøj har i weekenden fået udsat sin bil for groft hærværk. Hærværket skete søndag aften klokken 23.45, hvor en gerningsmand har punkteret bilens dæk og sprøjtet fugeskum i dørsprækker og udstødning på bilen. Et vidne har set en bil køre fra stedet.

Bedrageri
Torsdag formiddag anmeldte en kvinde fra Allerød, at hun tirsdag eftermiddag var blevet kontaktet telefonisk af en engelsktalende mand med indisk accent, som påstod at arbejde for Microsoft. Manden oplyste , at kvindens sikkerhedscertifikat var udløbet, og at hun derfor var sårbar over for hackerangreb.

Manden fik fjernadgang til kvindens computer, ligesom han fik oplysninger om kvindens NEM-id og kontonummer, således hun kunne betale for sikkerhedscertifikatet. Det resulterede i, at der efterfølgende blev hævet omtrent 14.000 kroner fra kvindens konto – og det postulerede sikkerhedscertifikat blev aldrig opdateret, da det hele var et svindelnummer.

Samme anmeldelse indløb nogle timer senere, denne gang fra en mand i Gentofte, der tirsdag eftermiddag havde været udsat fra samme svindelnummer, hvorefter der var hævet omtrent 28.000 kroner fra hans konto.

Hasarderet sejlads, Hellerup
Klokken 16.03 anmeldte en borger, at en vandscooter med to mænd i sorte våddragter sejlede hasarderet og meget tæt på Hellerup Strand. En politibåd blev sendt til stedet, men vandscooteren var væk ved patruljens ankomst.

Uterlig opførsel, Charlotten lund
Klokken 18.04 anmeldte flere gæster i Øregårdsparken, at to mænd opførte sig aggressivt over for parkens besøgende. Patruljer blev sendt til stedet, hvor de to påvirkede mænd blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, ligesom den ene blev sigtet for fornærmende tiltale mod tjenestemand. Begge fik lov til at sove rusen ud i detentionen.

Forsætlig brandstiftelse, Charlottenlund
Klokken 01.15 blev der anmeldt brand i en kosmetologforretning i Charlottenlund. En borger havde set flere gerningsmænd kaste genstande mod forretningen, hvorefter der udbrød brand.

Ilden blev relativt hurtigt slukket, men forretningen havde fået omfattende skader. Der var ikke sket markant skade på den resterende del af bygningen, og der var ej heller sket personskade.

De formentlig tre gerningsmænd, der alle var iklædt mørkt tøj, stak efterfølgende af fra stedet.

Tekniske undersøgelser skal nu fastslå yderl igere de taljer om branden. Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen, imens den indledende efterforskning pågår.

Taske stjålet fra bil
Charlottenlund: Fra en bil, som holdt parkeret på Strandvejen er der onsdag mellem klokken 19.40 og 20.05 stjålet en rygsæk indeholdende en pung med sundhedskort, kørekort samt diverse betalingskort. Desuden er der stjålet en ipad.

Rat stjålet fra bil
Charlottenlund: En bil, som holdt parkeret på Christiansvej har mellem søndag klokken 18 til mandag klokken 09.45 fået stjålet rat, speedometer og integreret styresystem. Tyven har fået adgang til bilen ved at knuse bagruden.

Pung stjålet i bus
Gentofte: En 63-årig kvinde fik i tidsrummet torsdag klokken 13.10 – 14.35 stjålet sin pung på busturen mellem Gentofte og Kgs. Nytorv i København. Kvinden havde haft sin pung fremme i bussen, da hun skulle vise sit rejsekort og havde herefter lagt den ned i sin taske, men da hun skulle bruge til rejsekort til at checke ud, da hun skulle af bussen på Kgs. Nytorv, opdagede hun, at hendes pung var væk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev