Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Maj 28, 2018-Jun 05, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Musik til ulempe
Frederikssund, Hellerup, Hareskov, Ålsgårde, Fredensborg, Snekkersten, Espergærde, Ølstykke, Birkerød, Vedbæk, Charlottenlund: Flere steder blev det i aftes fejret, at mange i dag har fri på Grundlovsdag, og der har derfor været flere anmeldelser om musik til ulempe for beboere i området omkring strandparken i Frederikssund, ved Hellerup Havn og Hareskov Skole samt adresser i Ålsgårde, Fredensborg, Snekkersten, Espergærde, Ølstykke, Birkerød, Vedbæk og Charlottenlund.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man viser hensyn til andre mennesker, der ikke deler samme musiksmag og sengetider.

Temperament kogte over i sommervarmen
Hellerup: En misforståelse mellem en 41-årig mand og en anden bilist betød søndag eftermiddag klokken 14.14, at den 41-årige blev tildelt to knytnæveslag i hovedet. Den 41-årige havde været inde for at købe en is i en iskiosk på Strandvejen og på vej ud hold er en an den bil tilbage for ham. Den 41-årige vinker til den anden bilist for at signalere, at de kan få hans parkeringsplads, men af uvisse årsager får den det anden bilist til at fare ud af sin bil og slå den 41-årige mand i hovedet.

Varetægtsfængslet for gaderøveri
Charlottenlund: En 17-årig mand er blevet varetægtsfængslet i 15 dage for gaderøveri efter han natten til søndag truede en gruppe unge til at aflevere deres mobiltelefoner. Den 17-årige passede sammen med en kammerat en gruppe unge op på Charlottenlund Station og truede dem med en kniv til at aflevere deres mobiltelefoner, som han efterfølgende kastede væk. To af de unge blev endvidere slået i ansigtet med knytnæveslag.

Tøj stjålet fra tørrestativ
Hellerup: Der findes næppe noget bedre end rent tøj, som er tørret af sol og vind. Desværre måtte en 73-årig kvinde sande, at hun ikke er den eneste, der synes. Det tøj, som hun havde hængt op p et tø rrestativ i sin have på Tranegårdsvej, er nemlig blevet stjålet. Tyveriet er sket klokken 02.11 natten til onsdag og på overvågning fra stedet, kan man se en mand og en kvinde.

Fik ildebefindende og kørte galt
Hellerup: En 81-årig kvinde fra Holte fik tirsdag eftermiddag klokken 15.18 et ildebefindende, da hun kørte ad Tuborgvej i nordøstgående retning. Ildebefindendet bevirkede, at kvinden kørte over i modsatte vognbane, op på torvet og ind i en mur. Hun måtte efterfølgende til behandling på skadestuen.

Indbygget navigation stjålet
Kgs. Lyngby/Gentofte: Fra en bil, som holdt parkeret på Johan Wilmanns Vej er der fra søndag klokken 18 til mandag klokken 09,30 stjålet et indbygget navigationsanlæg samt to cd’er. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse den bagerste, venstre siderude. Også en bil, som holdt parkeret på C. L. Ibsens Vej i Gentofte har været udsat for tyveri af et indbygget n avigatio nsanlæg. Dette tyveri er sket mellem søndag klokken 21 og mandag klokken 07.45og her har tyven knust den forreste, venstre siderude.

Gasledning gravet over
Charlottenlund: Et område omkring Skovshoved Havn blev mandag eftermiddag klokken 16.39 afspærret, da en gasledning var blevet gravet over. I forbindelse med arbejdet med at få udbedret skaden, blev en række omkringliggende bygninger og virksomheder, blandt andet en nærliggende tankstation, Skovshoved Sejlklub samt et par spisesteder, evakueret. Afspærringen blev ophævet klokken 17.41.

Mand sprang ud fra motorvejsbro
Kgs. Lyngby: En 62-årig mand sprang mandag eftermiddag kort efter klokken 17 ud fra motorvejsbroen, hvor Jægersborgvej krydser Helsingørmotorvejen. Bilisterne på motorvejen undgik at ramme manden, som imidlertid fik skader, da han landede på asfalten. Han blev derfor kørt til behandling på Rigshospitalets Traumecenter.

Bil udsat for groft hærværk
Hellerup: En beboer på Ellehøj har i weekenden fået udsat sin bil for groft hærværk. Hærværket skete søndag aften klokken 23.45, hvor en gerningsmand har punkteret bilens dæk og sprøjtet fugeskum i dørsprækker og udstødning på bilen. Et vidne har set en bil køre fra stedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev