Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/01/14-2019/01/22.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Køkkenmaskiner stjålet

Klampenborg: En thermomixer, en pålægsmaskine og en vakuummaskine er mandag aften klokken 20.38 blevet stjålet fra en restaurationskøkken på Taarbæk Strandvej. Tyven har skaffet sig adgang ved at bryde en nøgleboks op og herefter låse sig ind.

Onanerede bag cykelskur

Hellerup: En ukendt mand stod mandag eftermiddag klokken 14.25 og onanerede bag et cykelskur på Hellerup Station. En 13-årig pige, som skulle hente sin cykel opdagede manden og skyndte sig væk fra stedet. Manden beskrives som centralasiatisk af udseende, 50-55 år, 175 cm høj, almindelig af bygning med brunt, langt hår, som muligvis sad i en hestehale. Han var iført sort eller mørkegrøn jakke, sorte jeans og bar briller i et ovalt grå/sølv tyndt stel.

Fik et uanstændigt tilbud

Hellerup: En 49-årig kvinde fra Lynge fik mandag formiddag klokken 10 et uanstændigt tilbud fra en ukendt mand på Dyssegårdsvej, da hun spurgte om vej til biblioteket. Manden greb fat i kvinden og spurgte, om han “ikke lige kunne slikke hende”, hvorefter han kørte væk i sin varebil. Manden beskrives som dansk af udseende, 60-65 år, 183 cm høj, almindelig af bygning, dansktalende og iført cowboybukser, ternet langærmet skjorte i forskellige farver samt en mørk hue.

Mand løb med taske

Gentofte: En taske, som stod ved siden af en bil, blev mandag morgen ved 9-tiden for stor en fristelse for en mand, der kom forbi. Kort forinden havde en 34-årig kvinde sat tasken fra sig og var gået ind i en børneinstitution på Prins Valdemars Vej. Da hun kiggede ud mod bilen, så hun, at manden stjal tasken og løb fra stedet. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende , 40-50 år, 180-190 cm høj og almindelig af bygning med kort hår, tenderende skaldethed.

Oversigt over indbrud anmeldt i Nordsjællands Politikreds 21.-22. januar 2019

Utilfreds kunde formanet, Gentofte

Klokken 12.57 anmodede personalet fra en benzintank på Nybrovej om hjælp til at håndtere en kunde, der ikke var tilfreds med resultatet af en netop foretaget bilvask i tankstationens vaskehal, hvorfor han i et ophidset tonefald forlangte sine penge retur.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor manden blev vejledt i passende opførsel, hvorefter han forlod stedet.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man som utilfreds kunde håndterer potentielle disputter i en god og venlig tone, og at man husker på, at eventuelle fejl og mangler sjældent er personalet på stedets skyld, ligesom det sjældent er inden for deres beslutningsråderum at løse problemet på stedet, hvorfor nogle klager bør indgives til for eksempel et hovedkontor eller stedets daglige leder.

Forsøg på indbrud, Hellerup

På Polarvej var der klokken 21.15 forsøg på indbrud, idet et køkkenvindue blev knust med et haveredskab. Husets beboer, en 43-årig kvinde, bemærkede en mand iført mørkt tøj løbe fra stedet mod Ellemosevej eller Emdrup Station. En patrulje kørte til stedet, men gerningsmanden var ikke længere i området.

Kørte uden kørekort

Hillerød/Gentofte: Det er ikke alle, som lader sig begrænse af, at de ikke har den fornødne ret til at sætte sig bag rattet. Således blev en 30-årig mand fra Hillerød klokken 01.30 natten til fredag standset på Egespurs Allé, hvor han kørte bil, selvom han tidligere havde fået inddraget sit kørekort. Også en 47-mand fra Søborg så stort på, at hans kørekort var blevet inddraget og kørte alligevel bil. Han blev standset lige efter midnat på Vangedevej.

Snarrådig bankansat forhindrende svindel

Charlottenlund: En 74-årig kvinde fra Gentofte kan takke en snarrådig bankansat for, at hun ikke blev narret til at betale et større kontantbeløb til nogle “håndværkere”. Kvinden var blevet kontaktet af nogle mænd, som fortalte hende, at der var hul i hendes tag og tilbød samtidig, at de kunne reparere det mod kontant betaling. De falske håndværkere var endda så venlige at køre kvinden til en bank i København, så hun kunne hæve pengene, men her fattede den bankansatte mistanke og kontaktede politiet. “Håndværkerne” var dog forsvundet, da patruljen nåede frem.

Kastede med cykler

Charlottenlund: En 38-årig mand fra Charlottenlund blev torsdag eftermiddag klokken 15.16 formanet til at opføre sig ordentligt at en patrulje. Manden råbte og kastede med cykler på Jægersborg Allé og det fik en borger til at ringe til politiet, som kom og sagde et alvorsord til manden.

Mand befamlede og fulgte efter kvinde, Charlottenlund

Mellem klokken 12.30 og 12.54 oplevede en 52-årig kvinde fra Charlottenlund, at en mand, A, i toget fra Klampenborg Station satte sig overfor hende og flere gange tog hende på lårene. På Ordrup Station stod kvinden af, hvorefter A fulgte efter hende. Da kvinden nåede sit bestemmelsessted på Ordrup Jagtvej og gik ind i opgangen, begyndte A at sparke til døren, således at ruden gik i stykker. Manden forlod herefter stedet i retning mod Ordrup Station. En patrulje blev sendt til området, men manden var ikke længere at finde.

A beskrives som: Mand, ca. 30 år, 165-170 cm., almindelig af bygning, østeuropæisk af udseende, hvid i huden, kort brunt hår og med et lyst fipskæg fra underlæben til hagen. Iført brun ruskindsjakke og lyse cowboybukser. Talte fremmedsprog.

Skovle stjålet

Dyssegård: Fem skovle på hver mellem 50 og 80 kilo og samt 30 plastmåtter til afdækning, er mandag mellem klokken 17 og tirsdag klokken 06.50 fra en byggeplads på Sønderengen. Tyvene har skaffet sig adgang til byggepladsen ved at rykke et hegn op.

Bål bag busskur

Hellerup: Klokken 01.11 natten til mandag kom en anmeldelse om, at to unge havde tændt bål bag et busskur på Lyngbyvej. Da politi og brandvæsen kom til stedet, var der imidlertid ingen ild.

Sidespejl sparket i stykker

Hellerup: Sidespejlet på en Citroën Grand C4 Picasso, der holdt parkeret på Hellerupgårdvej, er mellem lørdag klokken 17 og søndag klokken 10 blevet sparket af, så det hang og dinglede på siden af bilen.

Blev frarøvet ur

Holte: En 20-årig mand fra Gentofte blev søndag morgen ved 07-tiden frarøvet sit ur og mobiltelefon på Holte Station. Gerningsmanden beskrives som en mand af udenlandsk herkomst, 30-35 år, ca. 175cm høj, mørkt hår med måne og en tatovering af tre prikker på højre håndryg. Han var iført mørkt træningstøj, sort dynejakke med blåt og hvidt mønster.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev