Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Aug 03, 2018-Aug 14, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hærværk mod bil
Charlottenlund: En bil, som holdt parkeret på Engbakkevej blev mandag nat klokken 03.39 udsat for hærværk. Bilens højre for- og bagrude blev knust og en panel i loftet på personbilen var revet ned. Desuden var alle lygter og sidespejle dækket med sølvpapir. Et vidne så to personer, den ene med en rygsæk, i nærheden af bilen på gerningstidspunktet.

Indbrud i villa
Charlottenlund: Ved et indbrud i en villa på Vasehøjvej er der søndag mellem klokken 12 og klokken 18.15 stjålet en bærbar computer, en mobiltelefon, dansk og udenlandsk valuta samt to mobilopladere. Tyven er kommet ind ved at knuse en rude og efterfølgende fjerne hasperne. Der blev set to mænd, der beskrives som A: 20-25 år, slank af bygning, mørk i huden og med kort, sort hår og B: 20-25 år, muskuløs, brun i huden.

Taske stjålet fra bil
Charlottenlund: Fra en bil, som holdt parkeret på Strandvejen er d er melle m torsdag klokken 18.10 og 22 stjålet en lædertaske, som blandt andet indeholdt en bærbar pc, en tablet samt en pung med diverse betalingskort. Tyven har knust en rude i bilens bagagerum.

Ridser i lakken
Gentofte: En bil, som holdt parkeret på Bakkevænget er onsdag mellem klokken 12 og 15 blevet udsat for hærværk. På begge døre og bagskærm er der lavet en lang, dyb ridse.

Rygsæk med pc stjålet fra bil
Gentofte: Fra en bil, som holdt parkeret på Jægersborg Allé er der onsdag aften mellem klokken 20 og 20.30 stjålet en rygsæk med en bærbar pc. Tyven har skaffet adgang til bilen ved at knuse den bageste, højre sidedør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev