Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Okt 09, 2018-Okt 16, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkelig mand, Hellerup

Klokken 12.33 anmeldte en borger, at hun så en mand gå rundt i en baghave på Henningsens Allé i Hellerup. Anmelderen konfronterede manden, der påstod, at han ikke kunne finde vej til stationen, hvorefter han hurtigt gik fra stedet – uden at bede om vejvisning til stationen.

Manden beskrives som: Mand, i begyndelsen af 20’erne, 175 cm høj, iført grå dunjakke med stor rygsæk på ryggen. Han havde desuden grimme gule tænder.

Mistænkelig lysen med lygte, Klampenborg

Ved Schimmelmanns Have og området omkring Klampenborg Station blev to mænd set omkring kl. 21.10 gå rundt og lyse med lygter, mens de sneg sig rundt, som om de ikke ønskede at lave lyde. De gik herefter ind mellem træerne i den sydlige del af ranger-området. En patrulje blev sendt til stedet, men de to mænd var ikke at finde.

Den ene mand beskrives som skaldet og iført mørkt tøj.

Spirituskørsel, Klampenborg
På Slotsallen blev en 63-årig mandlig bilist fra København standset af en patrulje klokken 16.56. Manden blev bedt om at benytte en alkometertest, som viste, at han
havde kørt bil med mere spiritus i blodet end det tilladte. Det blev han anholdt og sigtet for, og der ventes nu på en blodprøve for at fastslå den eksakte promille.

Hærværk, Vangede
Klokken 22.01 blev det anmeldt, at fire unge mænd var i gang med at knuse ruderne i Vangede stationsbygning. Flere patruljer blev sendt til stedet, og her lykkedes det at pågribe to af de formodede gerningsmænd på 17 og 19 år fra henholdsvis Brønshøj og København efter en eftersættelse til fods.

Hærværk på skole, Hellerup

På Dyssegårdsskolen har et ukendt antal personer skaffet sig adgang til skolens gymnastiksal mellem fredag kl. 16.00 og lørdag kl. 12.00. Her har de henkastet affald, madrester og rykket rundt på skolens ejendele. På en væg er der blevet skrevet og tegnet, og to ruder ind til salen er blevet knust. Forholdet blev anmeldt kl.09.00.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev