Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Dec 05, 2018-Dec 13, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel, Gentofte

En 50-årig mandlig bilist blev standset på Kildegårds Plads ved Circle K klokken 15.19, hvor en alkometertest viste, at han havde kørt bil med en promille over det tilladte. Derudover var han også påvirket af medicin, som var ulovligt at være påvirket af under kørsel, og han blev derfor sigtet for begge dele.

Spiritus- og narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, Gentofte

En 42-årig mandlig bilist blev standset på Gentoftegade klokken 23.55. En alkometertest viste, at han havde kørt bil i spirituspåvirket tilstand, ligesom en narkometertest viste, at han også var påvirket af euforiserende stoffer. Den 42-årige havde også kørt bil, selv om han havde fået frakendt sit kørekort, og han modtog en sigtelse for alle tre forseelser, ligesom hans bil blev konfiskeret, da det ikke var første gang, han kørte i frakendelsestiden.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Gentofte

Klokken 11.38 kom to chauffører fra samme transportvirksomhed op at toppes nær Gentofte Megacenter, da de blev uenige om en køretur for en kunde.

Begge parter, to mænd fra København på henholdsvis 30 og 44 år, havde indledt sig i slagsmål og tildelt hinanden slag med mindre overfladiske skader til følge, og de blev derfor begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev