Premiere og nye særarrangementer i Gentofte Kino ✨
Glæd dig til masser af spændende oplevelser i biografmørket.

Kom til premiere på Viften i Gentofte Kino og sæt kryds i kalenderen for en række spændende særarrangementer i den kommende tid. 

Du kan stadig nå at opleve det stemningsfulde storby-portræt Gensyn med Paris, hvor du sammen med filmens hovedkarakter, en formidabel Virginie Efira, genopdager Paris gennem nostalgi og minder i lys af en skelsættende oplevelse. 

Der er også visninger af Steven Spielbergs The Fabelmans, om en ung drengs utrolige vej til biograflærredet. Filmen er skabt til at blive oplevet i en stemningsfuld biograf som Gentofte Kino. 

Der er også flere muligheder i weekenden for at fange Super Mario Bros. Filmen, hvis du vil have børn med ind i biografen til en god filmoplevelse. Vi har netop tilføjet en række spændende særarrangementer, der er værd at skrive ind i kalenderen. 

Hvis du gerne vil planlægge dit kommende biografbesøg, finder du hele vores filmprogram i bunden af nyhedsbrevet. Her kan man se, hvornår de forskellige film spiller og klikke sig ind for at læse mere. 

Print ugens program
Se alle forestillinger

Hjemmeside
UGENS PREMIEREFILM
Viften


Viften har modtaget flotte anmeldelser i en række danske medier. Filmmagasinet Ekko omtaler den som: “Tåkrummende sjovt, angstfremkaldende og tankevækkende”. Det er en fortælling om magt og gensidig afhængighed under et ulmende oprør på øen Skt. Croix i 1848. Vi følger de tætte veninder Anna Heegaard og Petrine, der begge er farvede men lever under dybt forskellige vilkår – for Anna er fri og ejer den slavegjorte Petrine.Oplev Viften i Gentofte Kino fra torsdag den 20. april. Der vil også være et særarrangement mandag den 24. april, med besøg af instruktør Frederikke Aspöck. Det kan du læse mere om videre i nyhedsbrevet. 

Vælg visning og find billetter her:
Køb billetter her
UGENS SÆRARRANGEMENTER
Sikke et cirkus


Mød alle de kendte og elskede figurer fra DR Ramasjang i Sikke et cirkus i Gentofte Kino. Visningen er i samarbejde med Gentoftegade bibliotek med en billetpris på 45 kr.I cirkus er alt, som det plejer. En hyggelig rodebutik med plads til magi og voksne, der gider at lege. Cirkusbarnet Ramona elsker livet i og uden for manegen og ikke mindst sin brogede cirkusfamilie. Men et spor i sneen og en række mystiske hændelser forstyrrer hendes verdensorden. Nogen holder øje med hende. Men hvorfor? Samtidig begynder hendes elskede far, Cirkusdirektør Kaj, at opføre sig underligt. Han er bange for at blive overhalet af det konkurrerende Cirkus Suverænum og kræver det umulige af sine omgivelser. Da Ramona med hjælp fra alle sine venner kommer på sporet af sin efterfølger, bliver en stor hemmelighed afsløret. En hemmelighed som vil ændre Ramonas liv for altid…

Det er den prisbelønnede instruktør og manuskriptforfatter Lotte Svendsen, der står bag ”Sikke et cirkus”. 

Lørdag d. 22. april kl. 10.00
Køb billetter her
NETOP TILFØJEDE SÆRARRANGEMENTER
Viften
– med instruktørbesøg


Oplev Viften i Gentofte Kino med besøg af instruktøren og mulighed for samtale i cafeen bagefter. Mandag den 24. april får vi  fornemt besøg af instruktør Frederikke Aspöck, der vil introducere filmen fra scenen inden visningen. Helt ekstraordinært vil biografens cafè være åben en time efter visningen, hvor der vil være mulighed for at tale med instruktøren om filmoplevelsen.  
Mandag d. 24. april kl. 20.00
Køb billetter her
Forpremiere: Living


Living er en humoristisk skildring af et ærke-engelsk kontorbureaukrati i starten af 1950’erne og en mand, der forsøger at finde mening i det hele.  Mr. Rodney Williams er historien om en ganske almindelig mand, der i årevis har været fanget i et formaliseret og rutinepræget arbejde i statsforvaltningen. En dag beslutter han sig for at ændre narrativet på drastisk vis. Hans intetsigende tilværelse skal nu være vidunderlig. Han vil kunne forlade denne verden og vide, at han har udført noget meningsfyldt. Bill Nighy blev ikke overraskende nomineret til en Oscar-pris for bedste mandlige hovedrolle for sin rollepræstation i Living. Det er utvivlsomt en af hans livs bedste roller, og det siger meget i en skuespilkarriere af hans kaliber. Filmen er instrueret af Oliver Hermanus med manuskript af Kazuo Ishiguro. Fortællingen er adapteret fra den ikoniske Kurosawa-film Ikiru fra 1952.

Onsdag d. 28. april kl. 20.00
Køb billetter her
Døden i Venedig


Døden i Venedig er den ultimative filmatisering af Thomas Manns roman ved samme navn fra 1912. I filmversionen fra 1971 går billede, tekst og musik op i en højere enhed. Mahlers stemningsfulde femte symfoni hjemsøger billeder af et gudesmukt, labyrintisk Venedig i den ikoniske instruktør Luchino Viscontis regi. 

Komponisten Gustav von Aschenbach (Dirk Bogarde) tager på en rekreationsrejse til Venedig. Han betages af synet af en billedskøn ung dreng, Tadzio, der spilles af den unge svenske skuespiller Björn Andresen. Achenbachs voyeuristiske kærlighed til den unge dreng præges af et dystert bagtæppe af en tiltagende dødbringende koleraepidemi. Benyt dig af en sjælden mulighed for at opleve den smukke filmklassiker Døden i Venedig på det store lærred i Gentofte Kino. 

Tirsdag d. 2. maj kl. 20.00
Køb billetter her
Forpremiere: Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærdKom til forpremiere på en hjertevarm fortælling om at finde hjem med en fantastisk Jim Broadbent i hovedrollen.Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd er baseret på Rachel Joyces kritikerroste roman af samme navn. Ægteparret Harold og Maureen er pensionerede og sidder fast i et rutinepræget liv, men en dag skal Harold poste et brev og bliver bare ved med at gå… En livsbekræftende og hjertevarm historie om de omveje, der nogle gange er nødvendige for at finde hjem.
Mandag d. 15. maj kl. 20.00
Køb billetter her
FILMPROGRAM
Mandag d. 17. april14.15 – Stille liv – m/ danske undertekster
16.30 – The Fabelmans
20.00 – Gensyn med Paris Tirsdag d. 18. april14.15 – Ustyrlig – m/danske undertekster
17.15 – Gensyn med Paris
20.00 – The FabelmansOnsdag d. 19. april14.30 – The Fabelmans
17.30 – Stille liv – m/ danske undertekster
20.00 – Gensyn med ParisTorsdag d. 20. april 14.30 – The Fabelmans
17.30 – Gensyn med Paris
20.00 – Viften – m/ danske undertekster
Fredag d. 21. april 12.00 – Gensyn med Paris
17.45 – Viften m/ danske undertekster
20.00 – The FabelmansLørdag d. 22. april10.00 – Sikke et cirkus  
12.15 – Super Mario Bros. Filmen 
14.30 – Viften m/ danske undertekster
16.45 – Gensyn med Paris
19.30 – The FabelmansSøndag d. 23. april15.45 – Super Mario Bros. Filmen 
18.00 – Viften m/ danske undertekster
20.15 – The FabelmansMandag d. 24. april 13.45 – Gensyn med Paris
16.15 – The Fabelmans
20.00 – Viften – m/ instruktørbesøg
Tirsdag d. 25. april14.30 – Viften m/ danske undertekster
17.15 – Stille liv – m/ danske undertekster
20.00 – The FabelmansOnsdag d. 26. april13.45 – Viften m/ danske undertekster
16.00 – The Fabelmans
20.00 –  Living (forpremiere) Torsdag d. 27. april14.00 – Close
20.00 – Nordkaperen med minikoncert (særarrangement)
SÆRARRANGEMENTER

Lørdag d. 22. april

10.00 – Sikke et circusOnsdag d. 26.april20.00 – Living (Forpremiere) Torsdag d. 27. april20.00 – Nordkaperen i det Indiske Ocean – med minikoncert (Udsolgt)Fredag d. 28. april20.00 – The Big Lebowski Tirsdag d. 2. maj20.00 – Døden i Venedig Fredag d. 12. maj 20.00 – Bram Stoker’s Dracula Lørdag d. 13. maj 10.00 – Hodja fra PjortMandag d. 15. majHarold Frys usandsynlige pilgrimsfærdSøndag d. 4. juni16.30 – Easy Rider 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev