Gentofte Kino ønsker glædelig 1. advent til jer alle:

Det skorter bestemt ikke på premierefilm, et spansk drama, en dansk blockbuster og selvfølgelig arrangementer i særklasse i denne uge.

På torsdag d. 1. december har vi premiere på komedien Den Perfekte Chef, med den spanske stjerneskuespiller Javier Bardem i hovedrollen. Filmen er en del af Biografklub Danmark.

Den efterfølgende onsdag, d. 7. december, har vi forpremiere på filmen Emily, der fortæller historien om den britiske forfatter Emily Brömte, der skrev klassikeren ‘Stormfulde højder’.

Men allerede tirsdag d. 6. december inviterer Gentofte Kino i samarbejde med Europa Cinemas til en aften i musikkens tegn, hvor vi viser repremiere på Ennio Morricone – The Maestro… … og det bedste af det hele er… billetterne er HELT GRATIS! Det hverken kan eller må du gå glip af.

————————————————–

Men hér stopper programmet ikke. Vi viser stadig følgende…

Nordspanien er stedet, hvor det prisbelønnede spanske familie drama Ferskenlunden i Catalonien finder sted. Den vandt dette års Guldbjørn ved Berlin´s Film Festival. Filmen er Spaniens officielle bud til dette års Oscar prisuddeling.

Succesen fortsætter ufortrødent for instruktør Paprika Steen med hendes komedie Fædre & Mødre der har taget Danmark med storm.

Og nu hvor vi har rundet 1. advent, så kan julehyggen for alvor sættes i gang med den danske julefilm Julemandens datter 3 – den magiske tidsmaskine. Popcorn og en kop varm chokolade kunne være en ny kombination… 🙂

————————————————–

* HUSK – SIDSTE CHANCE * for at opleve den smukke og rørende franske Smukke Sind

Kom ind i varmen til de store oplevelser

Følg os gerne på Facebook for at få de seneste nyheder og opdateringer om film, særarrangementer og events

Facebook

UGENS PREMIEREFILM

Premiere: Den perfekte chef

Javier Bardem er den alfaderlige arbejdsgiver og fabriksejer af Básculas Blanco, der producerer store industrivægte til kvæg og maskiner. Fabrikken er indstillet til en prestigefyldt virksomhedspris.

Da komitéen varsler et visit får el patrón travlt med at få det hele til at tage sig ud fra sin bedste side, hvilket ikke er helt uproblematisk, da han lige har fyret en medarbejder, der højlydt nægter at forlade sin stilling…

— og derudover har indledt en affære med den nye praktikant, der har en skjult dagsorden.

Torsdag den 1. december kl. 20.15

Køb billetter her

Forpremiere: Emily

Filmen ‘Emily’ handler om den britiske forfatter Emily Brönte, der skrev klassikeren ‘Stormfulde højder’ i 1847.

Emily Brontë spilles af Emma Mackey, der nok er bedst kendt fra tv-serien Sex Education, men også kan ses i Eiffel og Døden på Nilen.

Derudover medvirker også Fionn Whitehead, Oliver Jackson-Cohen og Adrian Dunbar.

I instruktørstolen finder man skuespilleren Frances O’Connor, der med dette drama gør sin debut som instruktør.

Onsdag den 7. december kl. 20.00

Køb billetter her

Særarrangementer

Ennio Morricone – The Maestro

I løbet af de fem år, det tog at lave ENNIO, rejste instruktør Giuseppe Tornatore kloden rundt for at interviewe mere end 70 anerkendte filmskabere og musikere om Ennio Morricones liv og værker – fra Wong Kar Wai, Bernardo Bertolucci, Quentin Tarantino, Clint Eastwood, John Williams og Hans Zimmer til Bruce Springsteen.

Disse interviews er splejset sammen med snapshots af Morricones privatliv. optagelser fra hans populære verdensomspændende koncertturnéer, klip fra klassiske film med musik af Morricone, et væld af anekdoter fortalt af berømte venner og kolleger samt hidtil ukendte arkivoptagelser af øjeblikke og begivenheder fra en succesrig karriere, der varede mere end 70 år.

Tirsdag den 6. december kl. 19.30

Gratis billet hér

I ‘Ingen er fuldkommen’ orkestrerer Billy Wilder på fornem vis et omfangsrigt plot og blander satire, parodi og forfinet komik.

De to arbejdsløse musikere Joe (Tony Curtis) og Jerry (Jack Lemmon) bliver tilfældigt vidner til et gangster-opgør og må skifte identitet og forlade det vilde Chicago. De får arbejde i Sweet Sues kvindeband, så det er som Daphne og Josephine, at de stiger på toget til Florida. Da de forlader det igen, har de begge mistet deres hjerte til bandets forsanger Sugar Cane (Marilyn Monroe).

Slutreplikken – som samtidig er den danske titel – er for længst gået over i historien.

Søndag den 4. december kl. 16.30

Køb billetter hér

Derudover viser vi…

Fædre & Mødre

Dette er Paprikas fjerde film som instruktør, og som det også var gældende med hendes forrige film, DEN TID PÅ ÅRET, har hun igen samlet et stort hold af Danmarks bedste skuespillere som både tæller Line Kruse, Katrine & Martin Greis-Rosenthal samt Nikolaj Lie Kaas, Rasmus Bjerg, Amanda Collin, Jacob Lohmann, Carsten Bjørnlund, Lise Baastrup og Ida Skelbæk-Knudsen.

FÆDRE & MØDRE er en komedie om ægteparret Piv og Ulrik, som skal tilkæmpe sig en plads i forældregruppen i datterens nye klasse. Det er ikke småting Piv og Ulrik skal gøre for at blive anerkendt i forældregruppen. Ikke mindst at blive optaget i vinterbadeklubben.

Men hvad er man ikke villig til at gøre for sit barn?

Billetter købes hér

Ferskenlunden i Catalonien

Ferskenlunden i Catalonien’ er ikke kun en varm fortælling fra et udfordret landsted, men også et på én gang personligt og ømt portræt af en tæt knyttet familie. Familien Solé fra den landlige flække Alcarràs i Catalonien lever af at dyrke ferskner. Hver sommer samles familien omkring årets ferskenplukning, men denne sommer kan blive den sidste.

Landejeren har nye planer for området, og ferskentræerne skal vige pladsen for solcellepaneler. Det skaber splid i den ellers stærkt sammensvejsede familie. Og fremtidsudsigterne er dystre, for familiens skøde er aldrig underskrevet, men er gået i arv mundtligt – helt tilbage fra borgerkrigens tid.

Se alle spilletider og køb billetter hér

Julemandens datter 3 – Den magiske tidsmaskine

Lucia er teenager, flirter med Valdemar fra klassen, skændes med sine forældre, og er en af de store på julemandsskolen. Alt er godt, indtil en konfus rektor aflyser julen på grund af et traume fra fortiden. I et eventyrligt cirkus, rejser Lucia sammen med drengen Elias tilbage i tiden, for at finde ud af hvad der sket med rektor og stoppe det, så han ikke aflyser julen.

Se alle spilletider og køb billetter hér

* Gå ikke glip af *

Særarrangement

Love Actually

Kom til galla aften torsdag d. 8. december, hvor vi viser den ultimative juleklassiker nemlig Love Actually.

Vi serverer et glas prosecco og et honning hjerte til alle inden filmen for rigtigt at komme i julestemning.

Det er juletid i London. Alle steder skaber kærligheden kaos. Den nyvalgte premiereminister, det kiksede sandwichbud, forfatteren med hjertesorger og den udbrændte rockstjerne – alle er ramt af kærligheden på godt og ondt.

Bruden, der har problemer med sin kommende mands forlover og den gifte kvinde, der har problemer med sin mand. Skoledrengen der er varm på den kønneste pige i klassen og hans papfar, der er varm på Claudia Schiffer…

Ingen jul uden Love Actually!

Torsdag den 8. december kl. 20.00

Køb billetter hér

Sound of music

“The Sound of Music” er og bliver filmmusical-klassikeren over dem alle.

Ikke mindst takket være Julie Andrews og Christopher Plummers virkningsfulde spil, et bundt uforglemmelige sange og så et forbavsende usentimentalt manuskript. Historien (som er baseret på virkelige begivenheder) om nonnen, der bliver guvernante for syv børn af en patriarkalsk enkemand og oplever kærlighed i krigens skygge, har fanget publikum igennem siden 1965.

“The Sound of Music” er en film, hvor musik og livskraft er uløseligt forbundet, og så er den spækket med sange, alle kender: “Do-Re-Mi”, “Sixteen Going on Seventeen”, “So Long, Farewell”, “Edelweiss”, “My Favorite Things” og mange flere. Musicalen modtog fem Oscars i 1966, for bl.a. Bedste Film og Bedste Instruktion.

“The Sound of Music” er en sand klassiker, vi alle kender og til stadighed kan nyde.

Søndag den 11. december kl. 14.30

Køb billetter hér

Kommende Operakino

Operakino: Carmen Søndag d. 11. december kl. 10.00

Operakino: Aida Søndag d. 8. januar kl. 10.00

Operakino: Rosenkavaleren Søndag d. 5. februar kl. 10.00

Operakino: Svanesøen Søndag d. 16. april kl. 10.00

Bemærk: Der kommer også en Operakino i marts, men denne er ikke helt på plads endnu, så yderligere information kommer på et senere tidspunkt.

Kommende børnefilm i samarbejde med Gentoftegade Bibliotek

Klassiske børnefilm:

Far til fire i byen – julebal i nisseland Lørdag d. 10. december kl. 10.00

Køb billetter hér

Sidste chance

Smukke sind

40-årige Igor Parat arbejder som cykelbud og leverer økologiske grøntsager i området, hvor han bor. Da han er født med spastisk lammelse og har problemer med at tale, har han, på trods af en lynende intelligens, svært ved det sociale liv.

En dag kommer Igor dog ud for et trafikuheld, hvor hans cykel rammes af en bil. Chaufføren er hans diametrale modsætning. Den 58-årige bedemand, Louis Caretti, er udadvendt og social, men er samtidig blevet en sur og bitter midaldrende mand efter at have drevet familiens begravelsesforretning i mange år.

På trods af de mange forskelle er mødet begyndelsen på et usædvanligt venskab.

Køb billetter her

Print ugens program

Se alle forestillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev