Har du sikret dig billetter?

Ellers er det nu, for den store premiere på Verdensballettens forestilling er den 12. juli 2023 på Den Kongelige Skydebane, Sølyst, i Klampenborg! Om selve forestillingen skriver Verdensballetten i sit nyhedsbrev:

“Til dette års forestilling har den canadiske danser og koreograf Eric Gauthier skabt en helt ny pas de deux til Verdensballettens ukrainske primaballerina Iana Salenko og hendes mand Marian Walter. Som noget usædvanligt er musikken heavy metal bandet Metallicas nummer “Nothing Else Matters” i en version for piano og violin. Titlen på værket er ”Les Adieux” – farvel.

Selv siger Eric Gauthier:

”Les Adieux er en ballet, som skal minde publikum om, at der stadig er krig i Ukraine. Vi ser en mand, som vil forlade sin elskede for at gå i krig, og de følelser, der opstår i den afsked. Titlen er Les Adieux, fordi der er to farveller i denne pas de deux – det første farvel, når manden går i krig, og det andet farvel, når han til sidst ligger død på slagmarken.””

Årets forestilling byder desuden på uddrag fra bl.a. Svanesøen og Tornerose, imponerende step, fantastiske arier og vidunderlig klassisk musik!

Skynd dig at bestille dine billetter her.

Læs meget mere om Verdensballetten her.

Foto: Sølyst. Pressefoto

Tilmeld dig vores nyhedsbrev