Nu starter Olympisk Sommer på Experimentarium. Kom og prøv fægtning, karate, kørestolsrugby med mere.

Se denne email i din browser

Nyt fra Experimentarium

26. jun 2021

Prøv en ny sportsgren til Olympisk sommer på Experimentarium

Kom og prøv kræfter med fægtning og frisbee, softball og skateboard, ridning og roning og meget mere. Atleter og sportsfolk lægger vejen forbi Experimentarium og demonstrerer deres kunnen og grej – og I er alle inviteret til en prøvetime. Skab et overblik over de forskellige dages sportsaktiviteter med OL-kalenderen.

FIND KALENDEREN HER

Youtube-vært Emilie er helt vild med ild

I den nye Youtube-video undersøger Emilie og pilot Ida-Marie, hvad der skal til for at lave ild. Og så bygger de sammen en mega svedig ildkanon på Lille Scene. Den er så sej, at I desværre ikke kan lave den derhjemme. Men I kan smutte ind og nyde videoen, give den et like og subscribe til kanalen.

SE VIDEOEN

Download mobilappen og gå efter OL-trofæet

Gå på trofæjagt med mobilen i det olympiske Testcenter. Er I rigtig seje, vinder I OL-trofæet, som I kan veksle til en lille gave i butikken.

HENT APP HER

Test jer selv i det olympiske Testcenter

Legene er begyndt, og I er udtaget! I Testcentret tester I jeres kræfter, hurtighed, balance og reaktioner samtidig med, at I har det sjovt.

LÆS MERE

Et must-have til den aktive strandtur

Er I vandhunde, der elsker at plaske rundt i de blå bølger, mens de solsengeliggende strandløver sveder i sandet? Så vil I også elske badebolden fra Big Kahuna. Bolden hopper let over vandet og kan spilles med både i poolen, søen og havet. Jo mere vand den absorberer, jo højere og bedre springer den!

KØB DEN I WEBSHOPPEN 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev