Er du på udkig efter en ny sofa, men ved du ikke helt hvad du skal vælge? Så er du kommet til det rette sted, da du her får nogle råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge en ny sofa. Og det kan være en fordel at være grundig i dette, så du finder den rette sofa i første omgang.

Størrelse er en balancegang
Uanset om du er på udkig efter sofa til dagligstue, hyggestue, herreværelse eller andet, er det vigtigt at finde en i den rette størrelse. Og for at gøre dette, er det vigtigt at finde den rigtige balancegang mellem, hvor meget den må fylde i lokalet, og hvor meget plads der skal være i selve sofaen. Dette er vigtigt at få afstemt korrekt for at finde den rette sofa. Hvis du har meget plads i lokalet, har du mere frihed til at vælge en større sofa med mere plads. Er der ikke så meget plads, kan du vælge en mindre sofa, men eksempelvis vælge en med chaiselong, der kun tager mere plads i bredden og ikke i længden. Det kan faktisk give mere plads, end at det virker til, at det tager.

Sofaen bidrager til indretningen – find den rette
Udover størrelsen er det også vigtigt at finde en sofa i det rette udseende, og dette skal stemme overens med indretningens stil. Sofaen er et centralt element, og det er derfor vigtigt, at den indgår naturligt i stilen. Derfor er det vigtigt at få valgt et materiale i en farve, der stemmer overens med de krav, ønsker og behov, du end måtte have til det, fordi materialet også spiller en rolle i forhold til komfort. Farven på sofaen skal matches med andre møbler, gardiner eller andet for, at du får hele indretningen til at gå op i en højere enhed.

Uanset om du er på udkig efter sofa til dagligstue, hyggestue, herreværelse eller andet, er det vigtigt at finde en i den rette størrelse. PR-foto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev