På Det Radikale Venstres opstillings generalforsamling, blev Kristine Kryger enstemmigt valgt, som spidskandidat og skal således repræsentere partiet ved det kommende kommunevalg.

Kristine er selvstændig erhvervsdrivende og har været særdeles aktiv i partiet i mange år på bestyrelsesniveau, og som drivkraft ved en række medlemsarrangementer. Kristine har været 1. suppleant til kommunalbestyrelsen siden januar 2014. Lokalforeningen og Kristine er allerede i gang med at planlægge efterårets valgkampagne og Kristine vil kunne opleves i mange forskellige sammenhænge frem mod valget den 21. november 2017.

Marie-Louise Andreassen som har siddet i kommunalbestyrelsen siden 2002 har valgt ikke at genopstille. Marie-Louise udtaler, ”at efter snart 16 år i kommunalbestyrelsen, er det tid til for mig, at prøver kræfter med andre områder af det politiske liv, og lade nye folk komme til”.

Det Radikale Venstre vil benytte lejligheden til, at takke Marie-Louise for det store arbejde, hun har leveret for de radikale gennem alle årene, hvor hun dygtig har placeret partiet, så vi har fået meget indflydelse, og med det mandattal vi har haft. Marie-Louise fortsætter med sit arbejde i kommunalbestyrelsen frem til kommunalvalget.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev