Rigtig god sommer! Nu kan vi endelig tælle dagene til sommerferie. Vi vil gerne ønske alle vores skønne gæster en dejlig sommer, og er I i nærheden fredag den 24. juni så kig endelig forbi om morgenen, hvor vi uddeler kaffe og croissanter og ønsker god sommer.

Skovshoved Hotel har selvfølgelig åbent for gæster hele sommeren, hvor I også kan komme forbi og nyde vores lækre morgenbord med skønne økologiske fristelser. Bare husk at bestille bord på forhånd på 39 64 00 28 eller reception@skovshovedhotel.com.

Og vil I gerne forlænge sommeren, har vi i august og september et skønt sensommerophold for 2 personer, der er inkl. en flaske økologiske bobler ved ankomst, overnatning i Superiorværelse med udsigt over Øresund samt økologisk morgenmad.

Sidst men ikke mindst giver vi 10 % rabat på alle vores mødepakker i august, blot I booker jeres møde senest 8. juli. Ring til os på 39 64 00 28 eller skriv til event@skovshovedhotel.com og oplys bookingkode AUG22.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer.

Team Skovshoved Hotel

Sensommertilbud Forlæng sommeren i idylliske Skovshoved. Med Øresund og Skovshoved Havn som nabo samt Dyrehaven tæt på er der rig mulighed for svømmeture eller gå- og cykelture langs vandet eller i skoven.

Inkluderet i tilbud: – En flaske økologiske bobler ved ankomst – Overnatning i Superiorværelse med udsigt til Øresund – Morgenmad fyldt med hjemmelavede økologiske fristelser

Pris: kr. 2.250,- for to personer. Ankomstdage torsdag-søndag, fra 1. august til 30. september 2022.

Læs mere og book sensommerophold

10 % rabat på alle mødepakker i august – Book senest 8. juli 2022 og oplys bookingkode AUG22 Få planlagt dine møder i august, inden du tager på sommerferie. Booker du dit møde hos os senest fredag den 8. juli 2022, giver vi 10 % rabat på alle mødepakker i august. Ring til os på 39 64 00 28 eller skriv til event@skovshovedhotel.com og oplys bookingkoden AUG22.

Prøv fx vores heldagsmødepakke, der inkluderer to lækre forplejningspauser og en skøn 2-retters frokost samt kaffe/te, isvand og frugt i lokalet hele dagen.

Normalpris: kr. 795,- pr. person. Med 10 % rabat i august: kr. 715,- pr. person. Gælder ikke allerede reserverede arrangementer.

Læs mere om vores mødepakker

Økologisk morgenmad & åbningstider i restauranten Forkæl jer selv med skøn morgenmad i sommerferien og gå ombord i de mange lækkerier på hotellets morgenbord. Vores buffet indeholder bl.a. frisk frugt, hjemmelavet nybagt brød og et væld af lækre og sunde fristelser. Vi serverer morgenmad, man-fre. fra kl. 07.00 – 10.00 og lør-søn. fra kl. 08.00 – 10.30. Bordbestilling til morgenbord er nødvendig, så ring på 39 64 00 28 eller skriv en mail til reception@skovshovedhotel.com.

Åbningstider for restauranten: Husets hyggelige restaurant, A Hereford Beefstouw Skovshoved, har åben til frokost fra kl. 12.00 – 15.30 samt til middag fra kl. 17.00 – 22.00 alle dage undtaget søndag. Bemærk: restauranten er lukket i hele uge 29 og uge 30, fra 17. juli til og med 31. juli.

Læs mere om vores økologiske morgenmad

Se restaurantens menukort (frokost/middag)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev