Vi har fået fingrene i et lille restparti af en lækker rom fra El Salvador, og lader straks tilbuddet gå videre til dig 😊

Maja rom kommer fra det lille land El Salvador som ligger mellem Honduras og Guatemala.

El Salvador er kendt for sit tropiske klima og vulkanske jordbund, som er ideel til dyrkning af kaffe, majs og bomuld og ikke mindst til dyrkningen af 1. klasses sukkerrør.

Disse rom er faktisk baseret på en ældgammel opskrift fra det 19. århundrede fra den lokale egn, Sonsonate.

Maja har, med hjælp fra den verdenskendte master blender fra Cuba Don Pancho Fernandez, skabt en skøn rom som fuldlagres på amerikanske bourbonfade.

Maja 8 års Maja 8 år er lagret på brugte bourbonfade i hele lagringstiden. Den er rund og blød med søde noter og en nærmest tropisk stemning ind over.

Duften er meget “fed” og blød med en klædelig sødme. Smagen er yderst delikat med noter af tropisk frugt, vanilje, toffee og en dejlig sødme der afrunder

FØR 419,- TILBUD 299,-

Maja 12 års Maja 12 år er lagret på brugte bourbonfade i hele lagringstiden. Den er rund og blød med søde noter og en tydelig markering af at der er tale om en gammel rom.

Duften er meget “fed” og blød med en klædelig sødme og en stor dybde. Smagen er yderst delikat med noter af vanilje, toffee og en “røget” sødme der afrunder oplevelsen i en lang blød eftersmag.

FØR 469,- TILBUD 349,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev