Hvis du står og mangler noget lækkert til dit barskab, så se lige her: Vi giver dig lige nu en ekstra god pris på henholdsvis Plantation Black Cask Rum og 12 Faces Babydoll Gin. To fantastiske produkter som med garanti vil pryde din spiritussamling!

Hvert år laver Plantation en ny rom i serien ”Black Cask”, og dette er 2022-udgaven, som består af et lækkert blend af rom fra Barbados og Cuba. I igen i år er rommen tappet på den lille buttede Plantation flaske.

Plantation Black Cask Limited Edition Barbados/Cuba

Black Cask har lagret i flere år på White Oak Bourbon-fade, og efterfølgende et år på franske cognac-fade. I duften opdages moden banan, lime, vanilje, kokos, kaffe og mandler. Smagen præges især af abrikoser, syltede pærer, citronskal, muskatnød og vanilje.

Rommen kan drikkes rent, men er også meget velegnet i drinks og cocktails.

Ideen til Babydoll Gin kom da vi som vinhandlere syntes at det meget oplagt at infusere en gin med en af vores egne vine. Tanken var at det skulle være en gin med “knald på” i både duft og smag, og at vinen skulle være et kendt produkt hos vores kunder. Valget faldt på vores newzealandske Babydoll Sauvignon Blanc, som er vores mest solgte oversøiske hvidvin.

12 Faces Babydoll Gin

Superfrisk gin, hvor du tydeligt fornemmer det vinøse fra vinen – sprød og cremet gin med noter af lime, hyldeblomst. Udover enebær – og altså også Sauvignon Blanc, er ginnen tilsmagt med 18 ingredienser – blandt andet lakridsrod, muskatnød, citron- og appelsinskal (kold-destilleret).

Drik den gerne med en tør tonic og lime som garniture. Skål og god fornøjelse!

Ginnen har vi smagt til ad flere omgange, da vi syntes den manglede noget mere Sauvignon Blanc. Vi prøvede først med mere lime, stikkelsbær, citrus, hyldeblomst, citrongræs og andre sager, men løsningen blev faktisk bare at infusere med endnu mere Babydoll vin!

Holte Vinlager

Tilmeld dig vores nyhedsbrev