Søndag den 14. januar har de sørget for en royal biografdag i Gentofte Kino! Start dagen med filmatiseringen af De vilde svaner fra 2009, hvor Dronning Margrethe står for scenografi og kostume. Billetprisen inkluderer en kop kaffe og lidt sødt. Derefter kan du blive i biografen – eller komme til – når de helt gratis viser transmissionen af proklamationen af H.M. Kong Frederik 10. De afrunder den royale biografdag med endnu en kongelig filmoplevelse – Kongens store tale.

Der er også to fantastiske premierefilm på programmet i denne uge! Jonathan Glaziers rystende skildring af Holocaust set gennem kommandantens idylliske villaliv i The Zone of Interest og 70’er-pastichen The Holdovers.

Du kan stadig nå at se Todd Haynes’ anmelderroste nye dramafilm May December med Natalie Portman og Julianne Moore i formidable hovedroller. På søndag kan du også fange den udødelige klassiker Casablanca – et must see og en eviggyldig favorit på det store lærred. Lørdag den 13. januar kl. 10.30 har vi desuden forpremiere på Lassie på nye eventyr med billetter til kun en 50’er.

Lige om lidt begynder den årlige 70mm-festival GIFF-70 i Gentofte Kino. Hvis du gerne vil få en forsmag på, hvad 70mm-formatet kan, har vi et par enkelte visninger af Opppenheimer i 70mm, hvor formatet virkelig kommer til sin ret. Læs mere om GIFF-70 videre i nyhedsbrevet.

Print ugens program
Se alle forestillinger

Foto ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev