Oplev særudstilling med H.K.H. Kronprinsesse Mary, Portvinsaften i Hillerød og velkomst til Hendes Majestæt Dronningen i Fredensborg

Oplev særudstilling med H.K.H. Kronprinsesse Mary, Portvinsaften i Hillerød og velkomst til Hendes Majestæt Dronningen i Fredensborg No images? Click here

Royal weekend i Nordsjælland kombineret med portvin i glasset

Trænger du til en weekend væk hjemmefra? Vi har et forslag til royal weekend i Nordsjælland, hvor du få portvin i glasset og en fakkel i hånden, samt et nærmere kig på kronprinsessen.

WEEKENDTUREN GÅR TIL NORDSJÆLLAND

·        Fredag d. 25/3 – Portvinsaften i Restaurant krydderiet

·        Lørdag d. 26/3 – Særudstilling på Frederiksborg Slot – H.K.H. Kronprinsesse Mary

·        Lørdag d. 26/3 – Fakkeloptog og velkomst til Dronningen i Fredensborg

·        Overnat i Nordsjælland

PORTVINSAFTEN PÅ RESTAURANT KRYDDERIET

Restaurant krydderiet ligger i hjertet af Nordsjælland.

Køkkenet er kendetegnet ved et højt fagligt ambitionsniveau, som sikrer, at du som gæst får en kulinarisk oplevelse for alle sanser. Du har mulighed for at komme til portvinsaften, med 4 retters menu og 4 portvine.

SÆRUDSTILLING PÅ FREDERIKSBORG SLOT

Gå ikke glip af H.K.H. Kronprinsesse Marys særudstilling.

I år fylder H.K.H. kronprinsessen 50 år – og det skal fejres med en særudstilling på Det Nationalhistoriske Museum Frederiksborg Slot. En udstilling der fortæller Kronprinsessens personlige historie og hvordan den igennem tiden er blevet skabt i et samspil mellem historiske rammer og traditioner samt den aktuelle virkelighed.

Kom og se det nye portræt af H.K.H. Kronprinsesse Mary på Det Nationalhistoriske Museum

FAKKELOPTOG OG VELKOMST TIL DRONNINGEN

Deltag i det traditionelle fakkeltog fra Fredensborg Station til Fredensborg Slot og byd velkommen til Hendes Majestæt Dronningen til Fredensborg.

Traditionen tro afholder Fredensborg by fakkeltog i forbindelse med Dronningens ankomst til Fredensborg Slot. I år fejres også et regentjubilæum samt slottets kommende 300 års fødselsdag.

OVERNAT I NORDSJÆLLAND

Tid til afslapning og forkælelse. God service på en personlig og afslappet måde. Og helst på samme tid.

Overnatning er en vigtig del af dit besøg i Nordsjælland. En god nattesøvn og et sundt og styrkende morgenmåltid gør dig frisk og veloplagt til dagens oplevelser.

DET ER POPULÆRT LIGE NU

❤️ Vandretur i Nordsjælland

❤️ Det sker – find begivenheder og events

❤️ Spring ud i foråret

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev