…for nu skal du og veninderne til forpremiere på den spritnye Barbie-film! Det sker i Gentofte Kino onsdag den 19. juli kl. 20.00, og billetprisen inkluderer popcorn og rosévin (eller kildevand).

Gentofte Kino skriver i sit nyhedsbrev:

“Barbie er et fænomen, der breder sig over så mange generationer, at det er imponerende, at hun stadig holder sig aktuel – både som legetøj og som kulturelt ikon. Nu kommer filmen, der gør hende relevant endnu en gang. For opmærksomme tilskuere vil der være mange ‘påskeæg’ at finde blandt detaljer og kostumer fra legetøjsuniverset.

Barbie (Margot Robbie) forvises fra Barbieland, da hun begynder at blive for individualistisk. Hendes møde med verden udenfor gør hende dog overbevist om, at Barbieland er i fare, og hendes anderledeshed er præcis den styrke, der skal til for at redde hjemlandet.

Filmen, der allerede har fået stor opmærksomhed i sociale medier, har startet en modebølge under navnet Barbie-core, hvor den ikoniske Barbie-pink farve har fået sin renæssance i modebilledet. Det samme har en ny udgave af den dansk-norske popgruppe Aquas ørehænger Barbie Girl!”

Instruktør er Greta Gerwig, der i samarbejde med Noah Baumbach også har skrevet fortællingen om Barbie i en moderne verden. Hovedrollen spilles af fantastiske Margot Robbie, og i rollen som Ken ses ingen ringere end Ryan Gosling!

Køb billetter til forpremieren her.

Læs meget mere om Gentofte Kino her.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev