Artiklen er sponseret

Trænger dit køkken sig til noget af en makeover? Måske er køkkenmøblerne slidte, gamle og har i den grad tjent sin værnepligt. Måske gulvet har fået sig en trist farve eller et trist look, simpelthen fordi det bare er blevet slidt efter mange års brug. Der kan være mange grunde til, at du ønsker at give dit køkken en makeover – og selvom ønsket er stort, kan processen være svær at komme i gang med. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan du kan give dit køkken et nyt udtryk.

At udskifte gulvet kan gøre mere, end du tror

Gulvet har nu faktisk en ret væsentlig rolle for køkkenets udtryk. Måske du ikke har tænkt så meget over det, fordi du måske mest kigger på selve køkkenmøblerne og væggene. Men materialet og farven af gulvet kan faktisk skabe et helt nyt udtryk til dit køkken. Alt efter hvilken type gulv, du har i forvejen, og hvad dine muligheder er, så kan du fx overveje at få et epoxy stengulv. Et epoxy stengulv kan give et rustikt udtryk til køkkenet, og så er et epoxy stengulv desuden blevet mere og mere populært på markedet.

Pep køkkenmøblerne op med en ny farve

Giv dine køkkenmøbler en makeover ved at male dem i en ny og friskere farve. Det afhænger naturligvis af, hvilket materiale dine køkkenmøbler er fremstillet i. Er de lakeret, kan fremgangsmåden være anderledes, end hvis de er af træ. Du kan altid besøge en køkkenforhandler og få sparring omkring, hvordan du bedst muligt kan give køkkenmøblerne en ny farve.

Få evt. en ekspert på besøg

Er du i tvivl om, hvordan processen skal udføres, kan det være en god idé at få en køkkenekspert på besøg. Vedkommende kan fx hjælpe dig med at vurdere, hvad der bør gøres af ændringer og i hvilken rækkefølge.

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at give dit køkken en makeover – og selvom ønsket er stort, kan processen være svær at komme i gang med. PR-foto

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev