Vi er trådt ind i vinterhalvåret, der byder på køligere dage, og nogle af os har måske allerede oplevet at skulle ud at skrabe bilen for frost på ruderne. Hvis du godt kunne tænke dig noget inspiration til, hvordan du kan gøre din bil klar til de kolde vintermorgener, så er du landet det rigtige sted.

Klæd din bil ordentligt på
Hvis du ikke allerede har gjort det, så kan det være en god idé at booke en tid til at få skiftet til vinterdækkene, så du kan køre sikkert på vejene. Måske skal du også lige have tjekket efter, om der mangler motorolie eller sprinklervæske?

Når du alligevel er godt i gang med at skulle have fat på automekanikeren eller -værkstedet, så kan det være, det er ved at være tid til, at du skal have service på elbilen. Læs mere om service på elbiler ved at klikke her.

Hav det rigtige udstyr i bilen
Det kan være en fordel at få fat i noget godt udstyr til din bil til frostens indtræden. Hvis du ikke har tag over din bil, kan eksempelvis en isskraber eller isfjernerspray ikke være en dårlig idé til de frostdækkede ruder. Eller måske skal du have investeret i et dækken, som du kan lægge på forruden?

En lille skovl kan være til god nytte, hvis du skulle komme til at sidde fast i en snedynge.

Er det lidt koldt at sidde i bilen, inden den bliver varmet op, eller hvis du kommer til at sidde fast og vente på vejhjælp, så kan du være forberedt med et tæppe og et par varme vanter, som du kan pakke dig ind i.
Ved at gøre din bil vinterklar og måske få en service på elbilen, er du godt forberedt, når du skal køre ind i vintertiden.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så kan det være en god idé at booke en tid til at få skiftet til vinterdækkene. Foto: ABW

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev