Vinteren er for alvor over os, og kulden bider sig fast. Det har vi heldigvis råd for: Her er lun hygge med peberkagehus og videnskabens bedste tips til at holde varmen i en kold tid – og til at få sprød svær på flæskestegen til jul!

Byg Rundetårn som peberkagehus

Vil du deltage i vores peberkagekonkurrence, giver vi dig her skabeloner og tips til både enkle og mere avancerede huse, så du bare skal bage, bygge, pynte og hygge. Og kig forbi Experimentarium og se Julerød Bageby, den hyggelige peberkageby, der støt og roligt vokser. Tilføj jeres hjemmelavede peberkagemesterværk – der er flotte præmier til de mest kreative konstruktioner!

LÆS MERE OG HENT GRATIS GUIDE

Videnskabens 7 tips til at holde dig varm

Vi hvæsser skøjteklingen og kommer alle frossenpinde til hjælp med en stribe videnskabeligt baserede råd til at holde varmen.

LÆS MERE

Guide til den perfekte flæskesteg

Mør og saftig indeni og sprød på toppen: Her får du videnskabens bud på den perfekte flæskesteg, så du er klar til julemiddagen.

SÅDAN GØR DU

4 x videnskab i Pixars filmmagi

Pixar skaber nogle af verdens bedste animationfilm, og bag magien gemmer sig avanceret og fascinerende videnskab. Her har du 4 eksempler på, hvordan videnskab, matematik og kunst spiller sammen hos Pixar.

LÆS MERE

10 gode gaveideer fra Experimentariums butik

Julen er hjernernes tid og i Experimentariums butik får du det årlige julegavepuslespil til at gå op. Her har du 10 skønne gaveideer fra vores butik og webshop.

LÆS OG SE VIDEO

Tilmeld dig vores nyhedsbrev