Dit hjem er din base. Det er der, hvor du bør føle dig rigtig godt tilpas. Samtidig er det også der, hvor du har lov til at skabe lige præcis det hjem og den indretning, som du drømmer om.

Hvis du har et ønske om at skabe en større sammenhæng i dit hjem, så får du nogle tips til det her.

Lad nogle elementer gå igen i din indretning

Når du forsøger at skabe en større sammenhæng i din indretning, så er et godt tip at lade nogle bestemte elementer gå igen rundt omkring. Det gør du f.eks. ved at bruge nogle ens materialer i både dit køkken, badeværelse og bryggers f.eks. Det får dit hjem til at virke som en helhed.

Der er både store og små ændringer, der er med til at skabe mere sammenhæng i dit hjem, men hvis du har mod på store ændringer, så er det f.eks. en idé at lave dit køkken, bad og/eller bryggers om, så alt passer mere eller mindre sammen. Hos Aubo.dk finder du både køkken, bad, garderobe og bryggers i dansk design.

Når du vælger køkken, bad osv. fra samme sted, så er det automatisk nemmere at skabe en sammenhæng.

Brug nogle bestemte farver

Hvis ikke du har mod på eller lyst til at lave store dele af din bolig om, så skaber du også nemt større sammenhæng ved at lade bestemte farver gå igen rundt omkring i din indretning. Farver er rigtig nemt at bruge til at skabe en rød tråd.

Når du forsøger at skabe en større sammenhæng i din indretning, så er et godt tip at lade nogle bestemte elementer gå igen rundt omkring. PR-foto.

Hvis du udvælger nogle bestemte farver og lader dem gå igen flere steder, så giver det automatisk en følelse af, at du har tænkt mere over din indretning. På den måde kræver det i virkeligheden ikke ret meget af dig. Farver er nemme at inkorporere i f.eks. plakater, nips, puder, tæpper, vægfarver, lamper, møbler m.m.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev