Denne uge byder på masser af spændende arrangementer i Gentofte Kino.

Vi lægger ud med to fantastiske julefilm! I morgen tirsdag viser vi Love Actually, som næppe behøver nogen introduktion, så vi serverer bobler og honninghjerter i stedet for.

Den 13. december er der ren julehygge på programmet med Paprika Steens Den tid på året. Denne aften kommer Paprika selv forbi sammen med manuskriptforfatter Jakob Weis, og introducerer filmen.

Og vi har endnu mere jul på programmet! Søndag d. 12. december kan du opleve årets julekoncert i biografen! DR Pigekorets Jul 2021 – direkte fra DR Koncerthuset DR Pigekoret og Phillip Faber er klar på scenen i DR Koncerthuset, hvor hele koncerten streames live til vores bløde sæder i surround sound og højeste billedkvalitet.

Og så har vi fortsat masser af forestillinger af Ridley Scott’s storfilm House of Gucci med bl.a. Lady Gaga, Al Pacino, Adam Driver og Jared Leto i de bærende roller.

Kig forbi Gentofte Kino, vi glæder os til at tage imod jer!

Love Actually – med bobler, honninghjerter og hyggelig julestemning

Glæd dig til den ultimative romantiske julefilm, når Gentofte Kino viser den britiske ‘Love Actually’.

‘Love Actually’ er blevet en moderne klassiker, som mange genser hvert år til jul. Gentofte Kino giver dig nu chancen for at se eller gense filmen på det store lærred! Vi inviterer til romantisk julehygge og serverer et honninghjerte og et glas lækre bobler til filmen.

Tirsdag den 7. december kl. 20.00 Billetpris: 150 kr.

Køb billetter

Den tid på året – Mød Paprika Steen og manuskriptforfatter Jakob Weis.

Mandag den 13. december kl. 19.30 Billetpris: 135 kr.

Køb billetter

Mød instruktør og skuespiller Paprika Steen, samt filmens manuskriptforfatter Jakob Weis, som kommer forbi Gentofte Kino og introducerer denne særlige forestilling af Paprika Steens klassiske julefilm ”Den tid på året”.

Vi serverer glögg til alle inden vi går i salen.

Hjemme hos Katrine og Mads emmer det af jul, – alt er præcist ligeså kaotisk og traditionelt som det altid plejer at være, når familien skal samles denne ene aften om året for at spille ’generationsspillet’ som den ideelle og lykkelige familie. Men under overfladen lurer mange års uudtalt jalousi, mistro og misforståelser mellem de to søstre, deres ægtemænd og deres fraskilte forældre, da de samles under samme tag i duften af juleand og rødkål. Mens spydigheder fyger hen over et veldækket bord, bryder mange års misundelse ud i lys lue, da de afbrydes af lillesøster, som pludselig melder sin ankomst med ny mand og papdatter. Det bliver en uforglemmelig og underholdende hjerternes fest i familiens skød.

DR Pigekorets Jul 2021 – direkte fra DR Koncerthuset

Oplev årets julekoncert i biografen! DR Pigekoret og Phillip Faber er klar på scenen i DR Koncerthuset og inviterer publikum med ind i julens og musikkens magiske verden – og du kan opleve hele koncerten live i surround sound og højeste billedkvalitet fra biografens bløde sæder. Sammen med DR Pigekoret er to stærke gæstekunstnere med på scenen: Kongelig balletdanser Astrid Elbo og den unge mundharpevirtuos Mathias Heise, som har vundet flere danske og internationale priser for sit mundharpespil, bl.a. Kronprinsparrets Stjernedryspris.

Vi serverer et glas glögg inden start.

Søndag den 12. december kl. 16.00 Billetpris: 100 kr.

Køb billetter

House of Gucci – Familiedrama af Ridley Scott

‘House of Gucci’ er inspireret af den chokerende sande historie om familieimperiet bag det italienske modehus Gucci. Med tre årtiers kærlighed, forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende mord ser vi, hvad et navn betyder, hvad det er værd og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Vi følger familieimperiet fra tiden, hvor alt stadig er glamourøst, frem til den skandaløse retssag, hvor Patrizia Reggiani bliver idømt 26 års fængsel for at planlægge drabet på sin eksmand, Maurizio Gucci. Maurizio var barnebarn af den berømte modedesigner Guccio Gucci og arving til hele Gucci-dynastiet, men juridiske slagsmål, stridigheder om arven, svigt og en ekstravagant livsstil blev begyndelsen til enden for Maurizio og hans kone, Patrizia, kendt som Den Sorte Enke.

Den imponerende rollelister omfatter bl.a. Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek og Al Pacino.

Se alle spilletider og køb billetter

Særarrangementer i Gentofte Kino

Forpremiere: Krummerne – Det er svært at være 11 år

”Skærmen” fylder meget i hverdagen hos familien Krumborg. Mor synes, familien skal komme hinanden ved, så Krumme foreslår skærmfri uge, for på den måde slipper Krumme for at blive drillet henne i skolen for sin gamle skodmobil. Stine bliver rasende, mor synes, det er fornuftigt, far gør som mor siger, og Grunk har bare tænkt sig at snyde. Men hvad skal man så lave? Krumme finder nogle gamle Kim-bøger på loftet, som han sluger råt, og han bliver inspireret til at starte sit eget detektivbureau med sin ven Tom. Da forbryderne, Tina og Jeff, stjæler Anastasia-diamanten fra Nationalmuseet, ser Krumme sin chance: At fange forbryderne for at vinde Yrsas hjerte. Men det går ikke så let som i Kim-bøgerne, for det er nemlig svært at være 11 år, når man også vil vinde Yrsas kærlighed.

Lørdag den 11. december kl. 14.00 og Søndag den 12. december kl. 13.30 Billetpris: 100 kr.

Køb billetter

Forpremiere: Spencer – i samarbejde med Biografklub Danmark

Som Prinsesse Diana (Kristen Stewart) er pa vej til endnu en juleferie med den royale familie pa Sandringham Gods. Hun ved, at ægteskabet med Charles er ved at falde fra hinanden. Han ses ofte med Camilla Parker-Bowles, og Diana er tvunget til at spille den perfekte hustru. Hun er fanget i en umulig rolle og ønsker kun at beskytte sine sønner, Harry og William. Alle kender den stramme royale julerutine med store middage, fasanjagt og ligegyldig snak. Diana kender spillet. Men denne jul vil alting blive anderledes. ‘Spencer’ er fortællingen om, hvad der ma ske skete i de skæbnesvangre dage med en sensationel Kristen Stewart som Diana i de definerende dage af hendes ægteskab.

Tirsdag den 14. december kl. 20.00 og Onsdag den 15. december kl. 20.00 Billetpris: 110 kr.

Køb billetter

I samarbejde med Gentoftegade Bibliotek

Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde – Tag børnene med i biografen

Der er to dage til juleaften, og Peddersen og Findus er sneet inde på deres lille gård. Den lille kat er nervøs for, om det overhovedet bliver jul i år, da de er løbet tør for mad, og det er umuligt at fælde et juletræ i skoven. Peddersen forsikrer dog, at det nok skal blive jul, og at det helt sikkert bliver den bedste jul nogensinde. Heldigvis bliver det snart bedre vejr, og de kan endelig tage i skoven efter et juletræ. Uheldigvis kommer Peddersen galt af sted med foden, og de må gå hjem uden deres træ. Findus kan ikke forstå, hvorfor Peddersen ikke vil tage imod hjælp fra deres naboer, men til sidst får de to bygget noget, der minder om et juletræ, og juleaften kan endelig begynde. Pludselig banker det på døren, og ude foran står deres søde naboer med armene fulde af lækkerier. Nu kan de alle fejre jul sammen alligevel.

Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde er en charmerende historie om at give og modtage samt vigtigheden af gode venskaber og naboer

Lørdag den 18. december kl. 10.00 Billetpris: 35 kr.

Køb billetter

The Sound of Music – Gense klassikeren med Julie Andrews & Christopher Plummer

Robert Wises eviggrønne musical følger Kaptajn von Trapp (Christopher Plummer), hans syv præmiebørn og guvernanten Maria (Julie Andrews) i Alpernes idyl. Og dog er ikke alt fred og fordragelighed: 2. verdenskrig er det truende bagtæppe, og det kommer også til sammenstød mellem den disciplin-orienterede kaptajn og den selvsikre, legesyge Maria, der egentlig er aspirerende nonne, men forlader sit kloster for at blive barnepige i familien. Med sang og sjov bringer Maria glæde, og snart spirer forelskelsen mellem hende og enkemanden von Trapp.

Søndag den 19. december kl. 16.00 Billetpris: 100 kr.

Køb billetter

Halløj i operaen – Med oplæg af Poul Malmkjær, samt bobler & kransekage

Groucho, Chico og Harpo tager i “Halløj i operaen” gas på det bedre borgerskab med en farce, hvor Groucho endnu en gang lader sine uforskammetheder gå ud over Margaret Dumont, som spiller den stenrige mrs. Claypool. Da Groucho erfarer, at der er urimeligt mange penge i opera, udnytter han et ungt elskende pars ufrivillige adskillelse til egen fordel. På en sejllads over Atlanten fyrer Groucho godt og grundigt op under sin skatkiste (mrs. Claypool), men til sin overraskelse er der blinde passagerer i kufferten og forviklingerne står snart i kø for at snuble over hinanden.

Denne særvisning introduceres af filmkritiker, filmhistoriker, forfatter og oversætter Poul Malmkjær.

Onsdag den 29. december kl. 19.30 Billetpris: 110 kr.

Køb billetter

Dagen derpå: Goodfellas – Med cheeseburger og nuggets fra McDonald’s

Start det nye år i selskab med Robert De Niro, Ray Liotta & Joe Pesci når vi viser Goodfellas fra 1990 i Gentofte Kino.

Da enkelte måske har en smule ondt i håret efter en festlig nytårsaften, har vi sørget for, at man også kan købe en billet, som inkluderer både en cheeseburger og 6 nuggets fra McDonald’s – what’s not to like?

Martin Scorseses moderne klassiker om den amerikanske mafias livsform og blodige forbryderkultur er på én gang grum, grotesk og grundkomisk – og så er den baseret på autentiske begivenheder. ’Goodfellas’ følger Henry Hill, fra han bliver stik-i-rend-dreng for mafiaen og til, han som voksen må konfrontere sine gangsterforbindelser. Undervejs fører Scorsese tilskueren gennem 30 år af USA’s historie. I takt med at gangsterverdenens faste spilleregler går i opløsning, bliver Henrys tillid til mafiaens familieorden udfordret. Ray Liotta vækker både afsky og fascination i sin troværdige rolle som Hill, og han får solidt modspil af blandt andre Robert De Niro, Paul Sorvino, Lorraine Bracco og Joe Pesci. Sidstnævnte vandt en Oscar for sin mere end halvgale figur.

Bemærk: billetter inkl. McDonald’s skal bookes senest 30. december kl. 12.00. Husk at vælge korrekt billettype!

Lørdag den 1. januar kl. 14.30 Billetpris: 135 kr. inkl. McDonalds // 100 kr. uden mad

Køb billetter

Vi viser stadig

Trøffeljægerne fra Piemonte

‘Trøffeljægerne fra Piemonte’ vil appellere stærkt til både foodies og madører, hundeejere, Italiens-elskere og alle med smag for smukt iscenesatte dokumentarer med virtuost drevne fortællinger. Filmens hovedpersoner er Carlo, Sergio og Aurelio – tre elskelige og herligt excentriske mænd med særlige evner, når det handler om at spore den sjældne alba-trøffel i Piemontes skove. Humoren, både skæv og overgiven, bidrager væsentligt til fornøjelserne, men der hviler også en rørende melankoli over alle fortrædelighederne, for hvordan skal det dog gå med den stolte trøffeljæger-tradition, når filmens elskelige persongalleri indenfor en pænt overskuelig tidshorisont stempler ud?

Se alle spilletider og køb billetter

Familien Jul og Nissehotellet

Hugo på tolv år elsker stadig nisser, men bliver drillet af sine jævnaldrende. Hugo beslutter derfor at gå mod sine følelser og tvinge sig selv til at blive stor. Men da familien er på juleferie, opdager han, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøver at fortrænge det og kæmper en indre kamp for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og bor alene med sine søskende. Sne vil hjem til nissernes land, men kan ikke få rensdyrene til at flyve, for hun har aldrig lært magi. Spørgsmålet er, om Hugo lader sig overtale til endnu et nisseeventyr…

Se alle spilletider og køb billetter

Skyggen i mit øje Om morgenen den 21. marts 1945 er nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra DenFranske Skole på Frederiksberg klar til at starte skoledagen. Langt derfra – på den anden side af Nordsøen – gør britiske piloter fra Royal Air Force sig klar til en afgørende mission for den danske modstandsbevægelse. De sætter kurs mod Shellhuset, Gestapos Hovedkvarter midt i København. Angrebet lykkes, men ikke langt derfra rammer tragedien. Et fly er styrtet ned tæt ved Den Franske Skole, og branden får de efterfølgende bombefly til at tro, at målet ligger under røgsøjlen…

Se alle spilletider og køb billetter

No Time To Die Film nr. 25 i rækken om agent 007 med licens til at dræbe er blevet taget rigtigt flot imod af danskerne! I Gentofte Kino har filmen nu overtaget førstepladsen som den største James Bond-film nogensinde – 1000 tak til alle jer gæster, som har set det seneste kapitel i 007-serien! Og der er stadig rig mulighed for at se den – følg linket nedenfor.

Se alle spilletider og køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev