En ny uge er startet, og vi er klar med en masse spændende film og særarrangementer i Gentofte Kino!

På torsdag har vi endelig premiere på Hvor flodkrebsene synger! Filmen er baseret på den fantastiske roman af samme navn.

Vores næste søndagsklassiker er Philip Kaufmans Tilværelsens ulidelige lethed fra 1988. Gense denne perle søndag d. 2. oktober kl. 16.30.

Til Gentoftenatten fredag d. 30. september, viser vi den elskede klassiker Olsen Banden over alle bjerge og billetterne koster bare 25 kr. inklusiv en kop kaffe eller te! Filmredaktør og forfatter Christian Monggaard introducerer filmen og der vil være mulighed for at købe hans store bog om Olsen Banden på aftenen.

Den 5. oktober kan vi byde velkommen til en forpremiere på Anders W. Berthelsens instruktørdebut, nemlig filmen Lykkelige omstændigheder.

Og så er vi også snart klar til den næste børnefilm i samarbejde med Gentoftegade Bibliotek, nemlig den originale Lille Virgil og Orla Frøsnapper med bl.a. Allan Olsen i rollen som Orla Frøsnapper. Det er en filmatisering af Ole Lund Kirkegaards elskede børnebog.

Vi viser stadig Triangle of Sadness, Held og lykke, Leo Grande, men til gengæld er det ved at være sidste chance for at se Don’t Worry Darling.

Vi glæder os til at tage imod jer!

Hvor flodkrebsene synger

“Hvor flodkrebsene synger” fortæller historien om Kya, en forladt pige, som selv har fundet vej til voksenlivet i de farlige marskområder i North Carolina. Gennem mange år har rygterne om ”Marskpigen” hjemsøgt Barkley Cove og isoleret den skarpsindige og stålfaste Kya fra samfundet. Draget af to unge mænd fra byen begynder Kya at åbne sig for den nye og opsigtsvækkende verden. Men da en af mændene bliver fundet død, bliver Kya straks udråbt, af samfundet, som den hovedmistænkte. Filmen er baseret på bestselleren af samme navn.

Se alle spilletider og køb billetter

Søndagsklassikere: Tilværelsens ulidelige lethed

Gentofte Kino byder velkommen til en perlerække af filmklassikere, hvor vi én søndag eftermiddag kl. 16.30 hver måned, viser en gammel klassiker. – Vi kalder det SØNDAGSKLASSIKERE. Der er nedsat pris, hvis man er medlem af Gentofte Kinos Venner.

Om filmen: Kirurgen Tomas (Daniel Day-Lewis) ser på kvinderne med en ulvs grådige blik, inden han forfører dem én efter én. Uanset hvor smukke de er, nægter flanøren at blive hos dem natten over, og da det endelig sker i sengen hos den troskyldige Tereza (Juliette Binoche), bliver han så overrumplet, at han gifter sig med hende. Dog uden at opgive den erfarne elskerinde Sabina (Lena Olin), der med et spejl over sin seng tryllebinder ham med sin umættelige erotiske appetit.

Philip Kaufman har gennem seks årtier været garant for film med stor indlevelseskraft. Helaftensdramaet ’Tilværelsens ulidelige lethed’ (efter forlæg af Milan Kundera), der udspiller sig på baggrund af det tjekkoslovakiske forår i 1968 og russernes dramatiske invasion af landet, er hans vel nok mest markante.

Søndag den 2. oktober kl. 16.30 Billetpris: 130 kr./95 kr. (Gentofte Kinos Venner)

Køb billetter

Kommende søndagsklassikere

Ung Flugt (Les quatre cents coups) Søndag d. 6. november kl. 16.30

Ingen er fuldkommen (Some Like It Hot) Søndag d. 4. december kl. 16.30

Gentoftenatten: Olsen Banden over alle bjerge

Filmredaktør og forfatter Christian Monggaard introducerer den 13. film om den elskede forbryderbande, og der vil også være mulighed for at købe hans store bog om Olsen Banden på aftenen.

Fredag den 30. september kl. 19.30 Billetpris: 25 kr. inkl. en kop kaffe eller te.

Køb billetter

Forpremiere: Lykkelige omstændigheder

Onsdag d. 5. oktober holder vi forpremiere på “Lykkelige omstændigheder”!

Den danske romantiske komedie handler om søstrene Katrine og Karoline, der var tætte som børn, men som i dag kunne leve meget mere forskelligt. Karoline lever i et forgældet forhold med den arbejdsløse DJ Ronny. Katrine har derimod det hele i sit forhold med den succesfulde bygmester Markus. Det vil sige alt undtagen børn. Men da Karoline bliver gravid ved et uheld, udtænker Katrine en snedig plan, som kan løse alles problemer: Katrine betaler søsterens gæld og lidt til – og får til gengæld hendes kommende baby. Den aftale kan Karoline ikke sige nej til, og så skal alle detaljer på plads inden fødslen. Men intet går som planlagt…

“Lykkelige omstændigheder” er Anders W. Berthelsens første film som soloinstruktør. Han har dog tidligere været medinstruktør på Ser du månen, Daniel med Niels Arden Oplev.

Onsdag den 5. oktober kl. 20.00 Billetpris: 105 kr.

Køb billetter

Lille Virgil og Orla Frøsnapper

Gentoftegade Bibliotek og Gentofte Kino har sammen skræddersyet et program med gode klassiske børnefilm med figurer og personer, som du også kender fra bøger og tegneserier. Denne lørdag byder vi på den elskede klassiker Lille Virgil og Orla Frøsnapper.

Lille Virgil bor alene i et hønsehus, med sin etbenet hane Sigurd, som vækker ham hver morgen. Sammen med sin trofaste ven Oskar, oplever han spændende ting, blandt landsbyens særprægede beboere. Drengenes største problem er dog Orla Frøsnapper, som er byens værste bølle, og som kan tabe sine bukser af bare skræk. En dag, Lille Virgil kommer forbi et omrejsende cirkus, bliver han tilbudt at pudse en kanon for at tjene til en cirkusbillet. Men imens dukker Orla Frøsnapper op, for at få fat i Lille Virgil. For at Orla Frøsnapper, ikke skal blive opdaget af kanonkongens ejermand, får Lille Virgil en god idé, som kommer Orla Frøsnapper til ære…

Filmen er baseret på Ole Lund Kirkegaards bøger.

Lørdag den 8. oktober kl. 10.00 Billetpris: 45 kr.

Køb billetter

Kommende børnefilm i samarbejde med Gentoftegade Bibliotek

Klassiske børnefilm: Gummi Tarzan Lørdag d. 5. november kl. 10.00

Klassiske børnefilm: Far til fire i byen Lørdag d. 10. november kl. 10.00

Vi viser stadig…

Triangle of Sadness

Se spilletider og køb billetter

Held og lykke, Leo Grande

Se spilletider og køb billetter

Sidste chance

Don’t Worry Darling

Se spilletider og køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev