Flemming Quist Møllers Jungledyret Hugo

Midt i sorgen over, at vi i sidste uge mistede vores alle sammens Flemming Quist Møller, glæder vi os over, at hans sidste manuskript tager form og tegner til at blive en sprudlende og smuk afskedssalut med masser af vild sang og dans og et frækt og nuttet jungledyr.

Flemming udviklede manuskriptet sammen med instruktør og komponist Jesper Mechlenburg i en opdatering af historien til Jungledyret Hugo anno 2022.

En ny musikalsk familieforestilling Hugo bliver i den nye historie kidnappet fra sin elskede Amazon-jungle af en skruppelløs forretningsmand og hans influencer-datter i deres uendelige jagt på likes og opmærksomhed på sociale medier.

Se de første dugfriske billeder fra forestillingen nedenfor.

Glæd jer til en stærk og aktuel familieforestilling for børn fra fem til 12 år med unge medvirkende, catchy sange og energisk dans koreograferet af Nicky Andersen, som var assistentkoreograf og danser i Disney-filmen Aladdin. Scenografi og kostumer bliver lavet af Karin Ørum og Astrid Lynge Ottosen, der også stod bag Cykelmyggen Egon.

Premiere 26. marts

Læs mere om Jungledyret Hugo →

Foto: Robin Skjoldborg

Foto: Christina Hauschildt

Flemming Quist Møller 1942-2022

Flemming Quist Møller spillede, skrev, tegnede og malede til det sidste i sit imponerende og smittende virke med forestillinger, bøger, tegnefilm, musik, filmmanuskripter og meget, meget mere.

Han boede i de sidste mange år af sit liv i barndomshjemmet i Taarbæk tæt på Bellevue Teatret, hvor han stod på scenen som fortæller i Cykelmyggen Egon og også udstillede tegninger og malerier.

I forbindelse med Flemmings død viser DR Svend Johansens skønne portrætfilm Cykelmyggens Far fra 2016. Filmen kan ses på DR.dk frem til 7. marts.

Bellevue Teatret Strandvejen 451, 2930 Klampenborg www.bellevueteatret.dk

Billetkontor: Ticketmaster · 38 48 16 30 · Mailkontakt Administration: 39 63 49 00 · adm@bellevueteatret.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev