Bag, byg og julehyg – og vind et gavekort til butikken

Søndag er der frist for at deltage i første runde af Experimentariums peberkagehus-konkurrence, hvor I denne gang kan vinde et gavekort til vores skønne butik. Indlever jeres peberkagemesterværk senest søndag den 28. november. For hvert hus I indleverer, kvitterer vi med en gratis børnebillet til udstillingerne. Der er fri adgang til forhallen, men husk gyldigt Coronapas.

LÆS MERE OM JULERØD BAGEBY

Micki Cheng pynter peberkagehus på tid

Der er fart på Micki Cheng når han bager og pynter peberkagehus. Kan han slå vores Youtube-vært Emilie i en hektisk og velduftende dyst?

SE HVORDAN DET GÅR

Vind gaver i julekalenderen

Klar?! 1. december åbner vores julekalenderkonkurrence med gadgets, design, bøger, fribilletter og meget mere på højkant. Vær med fra starten!

SE HVAD DU KAN VINDE

Fornem pris til Experimentarium

Experimentarium er kåret som Bedste museum for børn 2021 af Børn i byen. Hør adm. direktør Kim Herlevs takketale.

SE VIDEOEN

Giv Experimentarium en hjælpende hånd

Experimentarium har brug for din hjælp. Med en donation på kun 200 kroner, er du med til at sikre Experimentariums fremtid og fortsatte arbejde.

SE HVORDAN

Køb julegaverne i Experimentariums butik

Vores fine butik og webshop rummer alt hvad nysgerrige og legesyge hjerter kan begære af design, gadgets, bøger, tshirts, lavalamper, globusser og meget, meget mere… Der er fri adgang til butikken og døgnåbent i webshoppen.

BESØG WEBSHOPPEN

Vi søger modelfamilier

Har I lyst til at agere modeller i Experimentariums udstillinger, mens kameraerne snurrer? Har I børn i alderen 6-13 år – og evt. også en senior? Har I lyst til en sjov og aktiv eftermiddag på Experimentarium og en stribe fribilletter til senere brug? Så hører vi gerne fra jer. Skriv lidt om jer selv og hvilket af tidspunkterne 8. eller 9. december fra 15-18, I kan, og send et vellignende foto til: web@experimentarium.dk

Adresse Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup, Denmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev