GENTOFTE KUNSTVENNER Kunstforeningen i Gentofte

Kære kunstvenner

Som medlem af Gentofte Kunstvenner oplever du kunsten på nært hold.

Sammen med andre kunstinteresserede inviteres du til at besøge kunstnere og kunsthåndværkere i deres atelierer og værksteder, til at besøge kunstsamlere og til at deltage på guidede ture til gallerier og kunstmuseer.

KUNST TIL UDLODNING

Og ikke minst deltager du i lodtrækningen på generalforsamlingen om de mange fine kunstværker, som foreningen har købt i løbet af sæsonen.

Kunstværkerne kan nu ses på vores hjemmeside ved at klikke på

https://www.gentofte-kunstvenner.dk/category/lodtraekninger/

GENERALFORSAMLINGEN

Generalforsamlingen afholdes tirsdag den 21. marts 2023 kl. 19.00 og indkaldelse sendes ud senest 14 dage inden. Forslag til behandling på generalforsamlingen skal været indsendt senest den 15. februar til Lars Gudmand Pedersen på adressen nedenfor. Læs mere om generalforsamlingen på https://www.gentofte-kunstvenner.dk/vedtaegter/

NY KASSERER

Vores kasserer genopstiller ikke på generalforsamlingen. Derfor opfordres alle som har lyst til at være medlem af bestyrelsen og varetage kassererfunktionen til senest den 25. januar at kontakte Lars Gudmand Pedersen på – Lars@gentofte-kunstvenner.dk

NYE ARRANGEMENTER

Vi er i fuld gange med planlægningen af spændende arrangementer i 2023 og forventer at annoncere 1-2 arrangementer til afholdelse inden generalforsamlingen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev