Se varmluftsballonen stige til vejrs i vinterferien
Tag på Experimentarium i vinterferien og vær med, når vi på udvalgte dage, sender varmluftsballonen til vejrs i forhallen. I kan også besøge Experimentariums særudstilling ‘The Science Behind Pixar’, hvor I leger jer klogere på hvordan Pixars populære animationsfilm bliver til og prøver kræfter med modellering, animation og meget mere.

SE HVAD DER SKER I VINTERFERIEN


Udforsk videnskaben bag film-magien
Hvad er processen fra de første ideer og skitser til de færdige, flotte film? Det kan du lære meget mere om i udstillingen ‘The Science Behind Pixar’.
SE HVAD I KAN OPLEVE


Oplev Klimatopia
Nåede du ikke at opleve sidste års udstilling ‘Klimatopia’? Nu har du igen chancen. Vi har samlet det bedste fra vores udstilling om bæredygtighed.

LÆS OM UDSTILLINGEN


Hvor meget ved du egentlig om sne? Find ud af det her
Tag quizzen og bliv klogere på videnskaben bag sne, besynderlige rekorder og meget mere.
TAG QUIZZEN

Videnskab og vilde bobler
Kom og se Experimentariums forrygende sæbebobleshow, hvor vores piloter giver jer fantastiske oplevelser med store, flotte og vilde sæbebobler.

SE MERE


Hvad er CO2 egentlig?
Se med, når Experimentariums udstillingspiloter i vinterferien fortæller om CO2 og viser, hvordan drivhuseffekten påvirker vores hverdag.

FÅ ET SMUGKIG


Få forunderlig videnskab på vores Youtube-kanal
På vores Youtube-kanal kan du blandt andet se, hvordan sej videnskab vækker dine yndlings Pixar-karakterer til live
ZOOM IND MED OS

Køb entré til fantastiske oplevelser
Køb billet til Experimentarium og besøg os i vinterferien, hvor du kan opleve den store særudstilling ‘The Science Behind Pixar’. Derudover er der hver dag shows, hvor du kan komme helt tæt på utrolig videnskab.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev