Påsken står for døren, og vi har pyntet vores butiksvinduer (både de fysiske og digitale) med påskelækkerier, der giver friske forårsfornemmelser. Påsken byder i år på mange gode klassikere bl.a. vores egne påskeæg i fine indpakninger med indhold af nougat, krokant, karamel, champagnetrøffel.mm. Derudover har vi påskegodter fra Summerbird, Lakrids by Bülow, Bagsværd Lakrids og Valrhona. Vi byder i år på 4 påsketeer – Klassisk Påske Te, Grøn Påske Te, Herbal Påske Te og en ny Hvid Påske Te. 

Har du brug for lidt hjælp, hvis de mange fristelser ikke synes lette at vælge imellem, så har vi sammensat påskepakker, der allerede står fint indpakket og klar til at give bort til dem, som du ønsker at forkæle.  

Se vores udvalg af påskevarer HER.
Eller er vores påskekatalog HER.

Send et påskehilsen!

Vi sender gerne påskelækkerier med din personlige hilsen direkte til modtageren.
Vælg selv mellem de mange muligheder eller tag den nemme løsning og vælg en af vores færdige sammensætninger.

Vi sørger for, at alle pakker præsenterer sig flot, når de kommer frem.

God Påske!
 

Ingen påske uden påskete…

Vi har i år sørget for 4 skønne påsketeer.

Chayas Klassiske Påske Te er baseret på en blanding af sort te fra Kina og Sri Lanka tilsat kornblomst, rabarber og lulofrugt. Denne te har været kendt som vores påskete i mange år.

Chayas Grøn Påske Te er baseret på en kinesisk grundte tilsat æbler, citron og lime. En kop te der er mild og blød med dejlig duft af citrus.

Chayas Hvid Påske Te er baseret på en hvid kinesisk te tilsat mango og citrongræs. En meget behagelig te.

Chayas Herbal Påske Te, består udelukkende af tørrede urter, og er derfor fri for tein. Teen får sin friskhed fra citronmelisse og mynte og sin fylde fra lakridsrod.

Påsken i Dronning Louises Tehus

Vi inviterer til forskellige events i Dronning Louises Tehus i forbindelse med påsken, hvor vi også holder ekstra åbent.
Vi har påskejagt for de mindste, Historisk Rundvisning i parken samt Afternoon Tea i de smukke lokaler i Tehuset.

Læs mere HER.

Vi ser frem til at se jer.

Dronning Louises Tehus
Ved Slotshaven 12
2820 Gentofte
Tlf. 3132 3960

Tilmeld dig vores nyhedsbrev