I nutidens medielandskab bliver vi konstant overøst med nyheder fra flere forskellige medier. Det gælder tv-nyheder, nyheder i radioen, aviser og nyheder på de sociale medier. Blandt de mange nyheder kan det være svært at holde overblikket over, hvilke der er interessante for dig.

Der er stor forskel på, hvad de ældre og de yngre generationer finder relevant. På tværs af generationer er der ligeledes forskel på, hvilke medier der er foretrukne i forhold til at hente sine nyheder. Er du ung, kan du formentligt godt lide at tage nyhederne med på farten og have muligheden for at læse de mest aktuelle nyhedshistorier online.

Besøg ungdomsmagasinet Tjeck.dk
Tjeck er er ungdomsmagasin, hvor redaktionen hovedsageligt består af unge i samme livsfase som dig som læser. Alle Tjecks nyhedshistorier, anmeldelser og debatter ligger klar til dig online. På den måde kan du hele tiden holde dig up to date, uanset hvad du måtte interessere dig for, og uanset hvor du befinder dig.

Nyheder til unge, skrevet af unge. Pressefoto.

På Tjeck.dk kan du læse de seneste nyheder om uddannelse og kultur, som er to populære emner blandt unge. Derudover finder du på ungdomsmagasinet en række andre kategorier, hvor alle nyhederne er vinklet specielt til unge. Det er dog ikke kun nyheder, du kan læse om. Hjemmesiden er også spækket med fortællinger og anbefalinger fra andre unge.

Hvad rører sig indenfor uddannelse?
De fleste unge interesserer sig for uddannelse og de mange forskellige emner, der relateret hertil. Det gælder både uddannelsesvalg, hvordan du får økonomien til at løbe rundt som studerende, hvordan du kan komme til udlandet for at studere og meget mere. Derudover er uddannelse også et varmt emne indenfor politik, og derfor er det vigtigt at kunne læse nyheder herom. Dog kan politik af og til være svært at sætte sig ind i. Men opsøger du viden på et ungdomsmedie, er du sikker på, at får serveret nyhederne på en letlæselig måde.

Foruden at læse om de seneste nyheder indenfor uddannelsesområdet, er det også spændende og inspirerende at læse om andre unges erfaringer. På ungdomsmagasinet Tjeck bliver der løbende publiceret fortællinger fra dine jævnaldrende. Her kan du læse om, hvordan de fandt frem til deres drømmeuddannelse, og hvordan de strukturerer deres studieliv.

Følg med i kulturlivet

Som ung er der formentligt en masse ting, du gerne vil opleve og bruge din tid på ved siden af studiet. Uanset om du år efter år besøger festivaller, om du nyder en god bog, eller om du interesserer dig for Hollywood og gossip, er der en masse nyheder at følge med i indenfor kultur. Ved at besøge Tjecks kan du læse de seneste nyheder fra kulturens verden. Derudover er der en række anmelder af både film, bøger og serier.

Mangler du underholdning til weekenden eller ferien, er Tjeck det rette sted at besøge for at få inspiration. Udover at du kan læse de seneste kulturnyheder og anmeldelser, kan du også få indblik i kendissers og mediefolks tilværelse. I kultursektionen ligger en række portrætter og interviews med mere eller mindre kendte danskere, som er jævnaldrende med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev