Vi lod som om, vi fløj til Mars!

Ligesom for et års tid siden skød børn i 4.-5. klasse i den forløbne uge sommerferien i gang med sjove raketter og andre interessante science-aktiviteter i LIFE Sommer Lab – et gratis og (næsten) nyt ferietilbud! Det hele løb af stablen på LIFE Campus i Lyngby.
c
”Det har været bedre end jul og fødselsdag tilsammen! Det hele har været sjovt – at bygge raketter, fyre dem af og se, hvor langt de kom. Så lod vi som om, vi fløj til Mars!” fortæller Wilfred Kromann Haarsted fra Virum, der med egne ord er ”næsten 10 år gammel”.
c

Et sjovt og lærerigt feriealternativ

LIFE Sommer Lab er et gratis tilbud til børn fra kommunerne Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Rudersdal og Gladsaxe , der gerne vil lave eksperimenter og lære om naturvidenskab på en sjov måde. I løbet af to dage har børnene undersøgt forskellige flyvende konstruktioner sammen med naturfagsundervisere fra LIFE Fonden – lige fra papirsflyvere til raketter.

”Vores mission er at gøre flere børn og unge interesseret i naturvidenskab og teknologi, da vi som samfund har brug for børn, der kan omsætte viden til løsninger og produkter. I sommerferien vil vi gerne give børn et alternativ til andre ferieaktiviteter, mens forældre er på arbejde,” fortæller Christine Antorini, adm. direktør i LIFE Fonden og tilføjer:

”Vi ved, at mange børn elsker at undersøge og lave eksperimenter, og det er vores tilgang til naturvidenskab. På LIFE Sommer Lab skal børnene selv prøve at få genstande til at flyve, så de selv oplever, hvordan få ændringer i materiale, vægt eller lignende kan gøre en forskel for eksperimentets resultat”.

Læs meget mere om spændende LIFE Fonden her.

z

Foto: LIFE Fonden, presse.

Foto: HJR.

Foto: LIFE Fonden, presse.

Foto: LIFE Fonden, presse.

Fotos: LIFE Fonden, presse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev