Påske på badehotellet Påsken er lige om hjørnet, og for mange venter skønne dage sammen med familie & venner. Lad Skovshoved Hotel være jeres udgangspunkt, hvad enten I skal besøge familien eller blot ønsker et par afslappende dage tæt på skov, strand og København. Husk at vi har et fristende påskeophold med lækker gourmet middag, og ønsker I ikke middagen, kan I i påsken spare 15 % på overnatning inkl. økologisk morgenmad.

De kommende feriedage er også en oplagt lejlighed til at udnytte de skønne omgivelser og aktiviteter omkring hotellet. Tag en tur i Dyrehaven til Eremitageslottet eller nyd en dag i forlystelsesparken midt i skoven, når Bakken åbner sæsonen den 8. april. Skal den hellere stå på nye kulturelle oplevelser, så kan I stadig nå den anmelderroste Gauguin-udstilling på Ordrupgaard Kunstmuseum. Særudstillingen løber frem til 1. maj.

Vi ønsker jer en skøn påske!

Team Skovshoved Hotel

Spar 15 % på ophold i påsken Skal I besøge venner og familie i påsken, eller skal den stå på lidt forkælelse og nye oplevelser, kan I lige nu spare 15 % på vores skønne påskeophold. Og ønsker I kun overnatning, kan I ligeledes spare 15 % på overnatning inkl. økologisk morgenmad.

Påskeophold med velkomstdrink & middag: – Et glas Cava ved ankomst – Overnatning i Superiorværelse med balkon og udsigt til Øresund – Køkkenchefens 4-retters Gourmet menu (ekskl. drikkevarer) – Morgenmad fyldt med hjemmelavede, økologiske fristelser

Tilbud: kr. 3.000,- for 2 personer i delt dobbeltværelse Gælder perioden 11.-18. april 2022

Overnatning i påsken: – Overnatning i skønt værelse – Morgenmad fyldt med hjemmelavede, økologiske fristelser

Tilbud: fra kr. 1589,- for 2 personer i delt dobbeltværelse

Læs mere og book påskeophold

Kontakt os for øvrige ophold i påsken

Kom til dejlig økologisk morgenmad alle dage i påsken Trænger I til at forkæle jer selv med en lækker morgenmad i påsken? Så behøver I ikke bo på hotellet for at nyde vores mange lækkerier på hotellets morgenbord. Vores buffet indeholder bl.a. frisk frugt, hjemmelavede, nybagt brød og de “berømte” kanelsnurrer. Og med en økologiandel på næsten 90 % har vores morgenmad ovenikøbet det Økologiske Spisemærke Sølv.

Vi serverer morgenmad, hverdage fra kl. 07.00 – 10.00 og weekend/helligdage fra kl. 08.00 – 10.30.

Bordbestilling til morgenmad nødvendig på 39 64 00 28 eller skriv en mail til reception@skovshovedhotel.com.

Læs mere om vores økologiske morgenmad

Tilmeld dig vores nyhedsbrev