”Flotte resultater, og aftaler bliver altid overholdt. Venlig og høflig tone altid, varm anbefaling.”

Sådan lyder det fra en af kunderne hos Eskilds Møbelpolstring – en forretning der har oplevet fremgang i coronanedlukningstiden. Måske er vi blevet trætte af billige møbler i en tid, hvor vi har været mere hjemme? Måske har vi knyttet os tættere til familien og de arvestykker, som følger med, hvormed vi har lært at sætte større pris på møbler med sjæl og historie?

Foto Eskilds Møbelpolstring

Eskilds Møbelpolstring har i tre generationer specialiseret sig i renovering af gode gamle møbler. I dag ejer stifterens søn og sønnesøn – Lars og Tobias Andersen – virksomheden, der reparerer og ombetrækker ca. 1000 møbler årligt. Og det er i stigende grad de yngre kunder, der henvender sig. Genbrug er som bekendt det nye sort, og man ofrer gerne det der skal til for at opdatere en fin gammel lænestol, fremfor at erstatte den med en kedelig model fra en kædebutik.

Godt håndværk, god kvalitet
Møbelpolstring er en stolt håndværksmæssig tradition, og hos Eskilds Møbelpolstring bruger de både hovedet og hænderne i den kreative skaberproces. Et kært gammelt møbel kan genskabes med sit oprindelige udtryk, men det kan også forandres helt med trendy tekstiler. Kun fantasien sætter grænser, og du kan være sikker på at håndværksmestrene hos Eskilds Møbelpolstring byder ind med gode ideer.

De har også et stort udvalg af møbelstoffer af høj kvalitet. Måske har du selv et fint stykke stof, som du gerne vil vise frem på en stol eller et sengegærde? Uanset opgaven er du her sikret godt håndværk.

Virksomheden har været i fuld gang siden 1954 og har således stor ekspertise i traditionelle møbler.

”Vi har haft alle typer af møbler mellem hænderne og været en del af de forskellige booms inden for møbelbranchen. Du kan derfor også være sikker på, at vi tager god hånd om lige præcis dit møbel, hvis du overlader opgaven til os,” siger Lars Andersen.

Speciale i reparation af arkitekttegnede møbler
Via fusionen med Peer Brohl Møbelpolstring har Eskilds Møbelpolstring opnået førende ekspertise i restaurering af møblerne fra Arne Jacobsen, kendt for Myren, Svanen og Ægget. De har også stor erfaring med andre arkitekttegnede møbler fra bl.a. Hans Wegner, Børge Mogensen og Finn Juhl. Selv de bedste designermøbler kan med tiden trænge til en opfriskning, og det kan i den grad betale sig, når man sammenligner med nyprisen.

Eskilds Møbelpolstring henter og bringer i hele Nordsjælland. Det kommer også gerne hjem til dig i Gentofte med stofprøver, så du kan se nærmere på mulighederne.

Læs her.

Eskilds Møbelpolstring 
Esrumvej 61A
3000 Helsingør
2616 86 86
info@eskilds.com

Følg Eskilds Møbelpolstring på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev