Véd du, at du kan søge tilskud til lokale friluftsprojekter i Gentofte?

Hvis du har en god idé til et nyt spændende lokalt friluftsprojekt, der skaber bedre friluftsliv og naturforståelse, så husk at der kan søges tilskud fra Udlodningsmidler til Friluftsliv! Lokale initiativer støttes med tilskud fra 20.000 kr., og større udviklingsprojekter med tilskud fra 200.000 kr. Næste frist for ansøgning er: 15. juni 2023.

Friluftsrådet skriver i en pressemeddelelse følgende:

Du kan søge om tilskud til lokale projekter inden for tre temaer :

Fysiske rammer for friluftsliv: Du kan søge tilskud til projekter, der skaber bedre fysiske rammer for friluftsliv, så flere kommer ud og oplever naturen. Det kan for eksempel være shelterpladser, bålhytter, fugletårne eller faciliteter, der imødekommer personer med handicap eller andre særlige behov. Det kan også være friluftsudstyr til udlån i en bredere kreds, stier og andre fysiske tiltag, som forbedrer adgangen til naturområder.

Vandfriluftsliv: Du kan søge tilskud til projekter, der skaber bedre muligheder for at dyrke friluftsliv på vandet. Det kan for eksempel være faciliteter, som understøtter friluftsaktiviteter eller skaber bedre adgang til vandet. Det kan også være udstyr til vandaktiviteter eller formidling af naturen under vandoverfladen.

Børn og unges friluftsliv: Du kan søge tilskud til projekter, der fremmer børn og unges friluftsliv eller øger deres naturforståelse. Det kan eksempelvis være skolehaver og andre initiativer, der gør det nemmere at flytte undervisningen ud i det fri. Det kan også være udstyr og faciliteter til nye aktiviteter i foreninger, der får flere børn og unge ud i naturen, eller opstart af friluftsfællesskaber for naturuvante unge.”

Kontakt Friluftsrådet

Friluftsrådet hjælper gerne med gode råd og sparring – også hvis du er i tvivl, om din idé er indenfor puljens formål.

Tlf.: 33 79 00 79 (tast 2)

Mail: tilskud@friluftsraadet.dk.

Læs meget mere om mulighederne for at søge tilskud og generelt om Friluftsrådet her.

 

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev