Alle kender følelsen af at stå foran vinbutikkernes overvældende vægge af vine, mens man febrilsk søger efter den perfekte flaske. Oftest er det dog prisvenlige vine, man leder efter; men det kan være vanskeligt at vide, hvor man får mest for pengene. For hvilken vin kan man bare hive ned fra hylden hver gang med god samvittighed? Ja, det er kunsten at kunne træffe de rigtige valg, hvilket selvfølgelig kræver lidt viden og erfaring – så derfor har vi valgt en rødvin og en hvidvin til dig i dag, som altid leverer til prisen!
 
Med andre ord har vi her to perfekte vine, som altid er til at betale!Ludwig Weissburgunder
2021 Mosel

Weissburgunder er det tyske navn for Pinot Blanc, og her får du et helt fantastisk glas hvidvin til prisen – og mere til. Gør et rigtig hvidvinskup og fyld kælderen op! Vinen har nemlig masser af frisk frugt og elegance, samt Mosels charmerende frugtighed. Dette kombineres med en let fedme, som gør den velegnet til mange forskellige retter.

En vin, man aldrig bliver træt af!
Appassimento
2021 LaForte Rosso

Her en syditaliensk nyhed! En rødvin, hvor man oplever sydens sol og varme! Denne vin er en sand vinder hver gang, da man får masser af smag for pengene. Det er en kraftig vin, der har godt med moden og sødmefuld frugt, som bakkes op af et lækkert krydret fadpræg. Den har desuden en blød og rund struktur, som gør den ekstremt drikkevenlig. En ung, fyldig og seriøs vin, som behager langt de fleste!


           

Tilmeld dig vores nyhedsbrev