NATURSKØNNE CYKELTURE TIL ORDRUPGAARD

Ordrupgaard er en fantastisk sommerdestination for hele familien. Her kan I opleve kunst, design og arkitektur både indenfor på selve museet og udenfor i kunstparken. Hele oplandet byder på naturskønne perler, så hvis I er friske på en cykeltur, kan I opleve grønne oaser undervejs. Eller hvad med en forfriskende dukkert i Øresund?

Nedenfor har vi markeret de kønneste områder inden for en radius på 10 km. Se hvilken rute, der passer bedst og lad jer inspirere til netop jeres cykeltur.

Inspiration til den næste cykeltur til Ordrupgaard.

Kunst og sommerbrunch i parken.

KUNST & BRUNCH

I august måned inviterer vi til to eksklusive formiddagsarrangementer med kunst og brunch i parken. Her introduceres I for værker af førende samtidskunstnere, der alle er skabt specielt til Ordrupgaard. Refleksioner over naturen og flygtige naturfænomener som vind, vejr, lys og spejlinger går som en rød tråd gennem værkerne i parken – akkurat som hos de franske impressionister i museets udstillingssale. Omvisningen er velegnet til både børn og voksne.

Herefter byder caféen på et lækkert morgentraktement på terrassen.

Pris: 295 kr. per person

Datoer: 7. august og 21. august

Tidsrum: 9.30 – 12.00

Køb billetter allerede nu, så I er sikre på at få en plads.

LÆS MERE

BOOK BILLET

Tre værker af Peter Hansen. Fotograf Paul Skovbakke.

SOMMERUDSTILLING MED PETER HANSEN

Glem ikke at besøge den anmelderroste særudstilling ‘Peter Hansen. Jeg maler det, jeg ser’. Udstillingen varer frem til d. 4. september.

LÆS MERE

Et kig ind i vores nye børnehus Villapük af Randi & Katrine. Fotograf Paul Skovbakke.

VILLAPÜK AF RANDI & KATRINE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev